Gulsah7171 Minik19 19. Haftada doktoruma hissediyorum dedim imkansız gazdır o dedi 😁 21. Haftadayız artık daha net hissediyorum ama bence gaz değildi
Srfn11 Minik19 hafif kipirdanmalar 19. Haftamda basladi ama tam net olarak 22. Haftadan snra belli oldu 🥰🥰
lilamom Minik19 ilk gebeligim benimde 17 den beri hissediyorum ama cok duzenli asiri degil aksamlari soluma yatinca genelde :)
Ebruliiii Papatyapapatya bizde 20 haftalığız banada oluyo ama daha çözemedim bebek hareketimi yoksa bağırsaklarımmı anlayamadım😁sadece geçen hafta karnımda bildiğiniz pıt diye bi vurma hissettim uyur uyanıktım Bekledim bidaha olur diye olmadı 😁
Ersozburcin Minik19 20. Haftada net hissettim öncesinde böle karnımda elektirik çarpması gibi bir his vardı 😂🙈 oda hismiş ama tam ne hissedeceğimi bilemediğim için 😂 20 de as bu hareket ediyo dedim 😂
Tuubaaa Burcu3572 yok canım daha iki ayım var, dünya hastanesine kontrollere gidiyorum. Doğumumu Mersin’de yapacağım inşallah, aileler orda ☺️❤️
Yusufunannesi_ Minik19 ilk 18+4 hissetmeye başladım ama az az pıt pıt gibi bir şeydi 19+4den beri tekme itme gibi hissediyorum 21 haftalık olduk :)
EcemErgen Bende 18+4 olcam akşam 12de inşallah😂 bendede sanki soluma dönük yatınca karnımda kalp atiyomus gibi oluyo. Acaba bebek mi bilmiyorum. Kilomda var acaba kilodan dolayı tam hissedemiyo olabilir miyim? 😶