FatmaAtess Minik19 valla 19+5 teyim bazen tek atımlık bazen 2 veya 3 atımlık bişeyler hissediyorum ama bebek mı dersen bilmiyorum 😊🤷♂️
sirin41 mucizemm11 karnının altında çırpınma gibi bisey olur bende yeni hiddediyirum korkutuyor bazen beni
sirin41 Minik19 19 uncu haftadayim üç gündür hissediyorum yani 😘 hemde çok hareketli maşallah bebgime
Papatyapapatya Minik19 19+1im şimdi şimdi kıdıklanma gibi seyirme gibi hiss ediyorum..ondanda çık emin değilim bebekmi yoksa bağırsakmı...ama hafıf hafıf kıdıklanıyor❤🌼
Ebruliiii Papatyapapatya bizde 20 haftalığız banada oluyo ama daha çözemedim bebek hareketimi yoksa bağırsaklarımmı anlayamadım😁sadece geçen hafta karnımda bildiğiniz pıt diye bi vurma hissettim uyur uyanıktım Bekledim bidaha olur diye olmadı 😁
Sevdaninmucizesi Minik19 21+5 hala hissetmiyorum yada ben acemiyim diye anlamıyorum bilemedim detaylı gittik bebek de sıkıntı yok ama rahimde duruyordu acaba ondan mı hep aşağı da mı sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi
Sengulkrgz 20+3 um 2 gundur pit pit seklinde hissediyorum.Ozellikle aksamlari sanki icimde her degistiriyor.Onun oncesinde sadece seyirme vardi...Bilmiyorum buyudukce sanirim tma net hissedecegim...Tekmeaini vs