elifgck ballim_dunya ay bu dpo neye göre hesaplanıyor anlamıyorum 21 yumurtlama 22 çatlama benim. Aşırı akıntı, arada gelip giden kasık ve bel ağrısı var. Bi de ben emziriyorum ve bir yıldır aşırı fazla olan sütüm üç dört gündür bi anda azaldı araştırdığımda gebelikte ani süt azalması kesilmesi vs oluyormuş diye okudum ama bilemiyorum. Kızımı yumurtlamadan sonraki 11. Gün beta 17 ile öğrenmiştim. Bugün de test yaptım awox ama negatif. Birkaç gün tekrarlayacağım bakalım
gulsahh52 DPO 7 deyim bugün , dünden beri göğüs hassasiyetim var bazen felaket vuruyo , birde sağ kasığım ağrıyo , idrara da rahat çıkamıyorum beni sıkıştıran birşey var
ballim_dunya gulsahh52 benim sol ve sağ kasığımda ağrıyo yani yürüdükçe yâda oturduduköa batıya gibi bir de akıntım böyle krem hani krem kıvamında oluyor ama hani çamaşırımın bazen geliyor göğüslerimde şu anda bir hassasiyet vesaire yok ama hani iğne vurulmuştum zaten ben ovitrelle beklemedeyim
elakemal gulsahh52 bende Dpo 6 dayım sarımtrak akıntım benimde var iki gündür çok değil hafif kasıklarımda batma
gulsahh52 ballim_dunya anladım canım , evet oturunca kalkınca yürürken kasıklarda bir baskı oluyo , akıntıda aynı şekilde DPO 10 da test yapmayı düşünüyorum
ayseee344 ballim_dunya benimde sizin gibi Dpo 6 krem gibi çamaşıra geliyor ama silince şeffaf az miktarda geliyor peçeteye göğüs hassasiyeti yok denecek kadar az genelde sol tarafta batma var nadiren sağa da vuruyor
ballim_dunya elifgck çatlmadan sonraki gün olarak sayıyoruz canım Dpo 9 dasın yani şuan negatif çıkması normal 2-3 gün sonra tekrarla
ayseee344 ballim_dunya gebelik diye geçiyor araştırdım biraz ama hiç belli olmaz bir anda adet olabiliriz tabi