Ablam dogurdu bir gün önce içte bir iki dikiş harici dikişi yokmuş dogumhaneye girdikten 4 dk sonra dogumu olmuş ikinci bebegi bu ama ilkide hemen hemen aynıydı dışta kesisi vardı ilkinde ama yine hemen ayaklanmıştı dogum anı kesi ve dikiş sonrasında iyileşmeside en kolayı ,önemli olan sancını karşılamayı bilmek dedi bana sadece. Benimde bir bucuk ayım kaldı dogumuma. Bugün hastneden cıktı makineye çamaşır atıyodu yani ablam hic dogum yapmıs gibi degildi . İlki ikincisine göre zor olabilir ama inşallah bi sorun cıkmazsa bu kadar yakından sahit oldugum icin bende normal istiyorum diger ablamda aynı böyleydi dogumlarında hemen hemen normaller aynı ilerliyor demekki diye düşünerek kendimi rahatlatıyorum . İdrar kaçırma , ilişkide problem vs de yaşayan duymadım görmedim çevremde, var olan bir sorunu ortaya çıkarıyor olabilir diye düşünüyorum onuda . Herkesin kendi psikolojisi ve tercihine kalmış bir durum bence istek dışı gelişen durumları kast etmiyorum tabii hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun hepimize💕