buketdeniz19 aysel00 evet bana da mantıksız geliyor aylık olarak bölse vereceği parayı herkesin işi görülse
aysel00 buketdeniz19 o gayet iyiymiş keşke işçilerede öyle olsaydı neyse canım çok teşekkür ediyorum en azından bilgilenmiş oldum
btla chnkymyrky evet tam 32+0da almalısınız dendi hastane tarafından çalışabilir raporu aldım ama maalesef sistem 37 ye kadar izin vermiş. Şimdi rapor düzeltilebilir mi onu sorgulamaya çalışacağım.
chnkymyrky btla umarım düzeltilir benim artık son günüm 36+6dayım yarın, yarın gel dedi doktorum olup olmayacağını öğreneceğim, siz bence her türlü halledersiniz zamanınız çok
btla chnkymyrky bugün alo170i aradım sanırım doktorun düzenleme istemesi lazımmış sgk daha ıyı acıklar sistem henüz oturmamış olabilir dedıler. Hastaneyle görüştüm rapor düzenlenmesi için geri dönüş yapılmadı sistem hala aktif olmadığındandır büyük ihtimal. Umarım sizin hastanenize güncelleme gelmiştir. çok az zamanınız kalmış ama kazanılmış hak kazanılmış haktır olmadı dilekçeyle vs sonradan ekletme şansınız olur büyük ihtimal.
bebegimm_ celebinaile merhaba ben de bunun cevabını merak ediyorum doğumu yaza gelenler me yapmalı ne zaman izne ayrılmalı acana brn de 29 haftalık hamileyim suan temmuzda görünüyor doğum
celebinaile bebegimm_ benim de doğum Temmuz, sendikama sordum önceki çalıştığını aktarabilirsin dedi ama ben yine de ilçe mebi arayacağım pazartesi net olsun ona göre çalışabildiğim kadar çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum
ahhhsen celebinaile benimde doğum temmuz ortası çalışabilir raporu alıp nasıl aktaramıyoruz aklım almıyor madem öyle iznimizi kullanırız çok zorlanıyorum zaten