nohutumm Kubra001111 16 haftalık ikizlere hamileyim oğlum 4 yaşında sezeryan dikişim baya kaynadı ince bir çizgi haline geldi Rabbim hepimizin doğumunu ve doğum sonrasını kolay etsin evlatlarımızı hayırla kucağımıza aldırsın
kaderrr3 Kubra001111 kızım 1 buçuk yaşında 22+4 haftalık hamileyim şükür güzel geçiyor sadece kızım çok hareketli oyun istiypr birde dişlerimiz hala çok zorluyor
nryemel 6 yaşında kızım var, 7+2 haftalık hamileyim, keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.sağlıcakla gelsin inşallah ama her şeye yeniden başlamak çok değişik geliyor..iş yerindekilere de söyleyemedim henüz🫣
elifgck Kubra001111 ilk gebeliğe göre çok farklı oluyor mu süreç? Kızım 12 aylık bu ay denemeye başladık tekrar. Hem yaş aralıkları yakın olsun istiyoruz hem de yumurta rezervim az doktorum da yumurta dondur ya da istiyorsanız ikinciyi yapın artık demişti 3 ay önce görüştüğümüzde. Denemeye başladık bakalım ama gebelik ve evde bir bebek nasıl olur merak ediyorum kızımda çok hareketli 🫣
nursenasu27 Kubra001111 evet daha dikişlerim ağrıyor bazen doğum yaptıran doktorum üç ay beklememi söyledi sprial için hap kullanamam zaten
gizemli00 Kubra001111 sezeryan olur canım yine muhtelemelen cnku aradan bir iki üç sene geçmesi gerekiyormuş benimki seneyi geçti ama yine olamıyorum kızım 3.5 yaşında bende 28 haftalığım 🥰
mutl Kubra001111 12+5 haftalik hamileyim. İlk çocuğum 2 buçuk yaşında . Yani ne desem bilemedim kendimden geçtim resmen jsjsjsj. Yaşıyor muyum yaşamıyor muyum belli değil jsjsjsj. İlk zamanlar felaketti kusmaktan mahf olmuştum 6 kilo vermiştim şimdi daha iyim çok şükür gene kusuyorum ama eskisi kadar değil . Artı olarak çocuğumun peşinden koşmaktan hamile olduğumu unutuyorum bazen . Hatta dün eşimle konustuk o aynı şeyi söyledi bana “ öyle tempolu geçiyor ki bazen hamile olduğunu unutuyorum ” dedi bana . Oğlumda her ay karnımı çekmişim ultrason resimleri ile ona defter yapmıştım . Bunda iki dakka otursam şükrediyorum. İlki sezeryan bunu normal istiyorum bakalım nasip
Esma006 nafiye66 canım kabızlık yaşadım afedersin günde bir tuvalete çıkardım ateş bastı geceleri o sekilde canım
Edasusari Kubra001111 11+5 bebeğim 9 aylık çok zor geçiyor benim de sezeryandı doktorum sorun olmayacağını söyledi. Allah yardımcımız olsun. Halsizlik iştahsızlık yorgunluk 😪