selinhatay Kubra001111 beimde oğlum 3 yaşını dolduruyor 22 haftalık hamileyim baya zorlanarak geçiriyorum hamileliği yorgunluktan bezdim bitmeyen ağrılar dinlenememe vs vs umarım iki çocuğumada yetebilirim
annekiz6141 Kubra001111 ssvd ıcın 2 sene geçmesı gerek kuzum 🥰 hayırlısı olsun ıyı olsunlar sağlıklı Doğsunlarda inşallah 🌸🤲
merveyqsqr Kubra001111 benim oğlum 6.5 yaşında yeni cesaret ettim korktum çünkü bu sene 1. Sınıfa başlayacak ikisine bir yetebilir miyim bilmiyorum bu ay denedik olmadı ☹️ Oğlum var bide kızım olsun istiyorum herşey nasip tabi rabbim sağlıklı versin önemli olan o 🤲
Kubra001111 merveyqsqr tabi en önemlisi sağlıklı olması cinsiyet kız erkek fark etmez sizinkinin arası da iyiymiş
doublemom35 Kubra001111 3 buçuk yaşında oğlum var 33 haftalık hamileyim bu bebeğim de kız olacak nasipse 🎀🎀🎀
kirazcicegi01 Kubra001111 3 yaş kızım var 5 haftalık gebeyim. Kızımdan önce 2 düşük yaptım bundada kanamam var şuan kan sulandırıcı kullanıyorum progestanda.
Kubra001111 kirazcicegi01 düşük sebepleri ne baktirdiniz mi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nesivar Kubra001111 merhabaaa 2 bucuk yasında kızım var 36 haftalık hamileyim. Cok yakında 4 kişilik aile olacağız ❣️siİn de hayırlı olsun her şey yolunda ilerler insallah rabbim utandırmasın