papatyaseverrrrr mengi688 cnm ben 12. Haftada ikili test yaptırdım cinsiyetimiz de kız doktorumuz öyle söyledi sizin cinsiyet belli mi
mengi688 papatyaseverrrrr daha belli değil canım Yaştan dolayı ikili yaptırmadım bende detaylı yaptırayım diyorum
papatyaseverrrrr mengi688 yaptırdım cnm sen fetal DNA mı düşünüyorsun. İlk önce ikili yaptıralım risk çıkarsa fetal yaptırız diye düşündük biz. Ben ilk çocuğumda da ikili yaptırmıştım.
2baybmooom mengi688 ikili tarama sadece 3 lu tarama için 1 ay sonra gel dedi inşallah pazartesi gideceğim cinsyet için
duygu2772 mengi688 teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun. İkili de fetal de yaptırmadım oglum var 5 yaşında onda ikili riskli cıkmıstı dogana kadar stresle geçti o yüzden bunda da yaptırmak istemedim
mengi688 papatyaseverrrrr yaştan dolayı riskli çıkmadı mı canım sonuç nasıl çıktı ben direk detaylı düşünüyorum
denizkizimm Ben de 13+5 haftalık hamileyim. 11+3 te bacak arasını gördük erkekti ama hazırlık yapma yine de dedi doktorum 14+3 te tekrar gideceğim. Fakat benim bel ağrım çok oluyor sizde durumlar nedir?
mengi688 denizkizimm hayırlı olsun canım bende bi ağrı olmuyor şimdilik çok şükür testleri yaptırdın mı ikili Fetal