CansuuBlogg Esma006 canım tam bilmiyorum ki bak yazayım sana Şubatın 5 de oldum 8 de bittim Martın 8 de oldum 11 de bittim Nisanın 14 de oldum 17 de bittim Mayısda 17 de gösteriyor adet başlangıcını Galiba 32-38 arası bişey
znnnr CansuuBlogg Ben 23. Gün gördüm yumurtlamayı son adet tarihim 9 Nisan benim de.. senin hep üç dört gün ileri atmış o yüzden 20 21 gibi adet olacaksın muhtemelen ona göre düşün.. senin döngün benden uzun dürüyor demek ki geç yumurtlayacalsın
CansuuBlogg znnnr ay inşallah öyle olur ya dedim acaba yarın yada bir Kaç güne bi kadın doğum doktoruna mı gitsem yumurtalıklarıma falan bakar var mı varsa kaç cm filan bilemedim
znnnr CansuuBlogg onu şimdi bakıyorlar mı bilemedim bilen yazsın ama genel olarak hormon vs bakmak için adetin 2. Günü gitmek lazım . Hiç korkma sen gitmek istersen de sen bilirsin o ayrı ona bişey diyemem ama genel olarak korkma
CansuuBlogg Esma006 yani ilk günden beridir bakıyorum bugün de baktım değerim 0.12 çıktı bayağı düşük bir değer yani kontrol çizgisi koyu diğer çizgi çok çok silik
CansuuBlogg Esma006 anladım canım çok sağ ol çok teşekkür ederim kafama bir şey takılırsa sorarım mutlaka