tahamommy ikiprensesannesi___ kız bi an sana miras kaldı sandım dksndj keşke hepimizin bi uzaklarda halası olsa 🤣🤣 ben direkt olarak bir yazlık istireem ama şöyle mutfağından tuvaletine kadar kendi zevkime göre döşeyeceğim hele ki mutfak of of 😆😆
ballim_dunya ikiprensesannesi___ kız calla öyle geçen hafta salak gibi inandım ve dolandırıldım 😂😂😂 3 bin tl eşimin de haberi yok parayı naptın diyo market alışverişi gördüm dedim ama dolap da boş 🤫
damlasv ikiprensesannesi___ müstakil bahçeli bir ev ,düzeni kurulu stüdyo iş yeri , eşime kendime ayrı iki suv araç Çocuğum için bankaya 1 milyon yatırım hesabı + eve yatılı temizlikçi benim liste bittiii
HakanKemal ikiprensesannesi___ kandırmışlar dedemi dedem de çok saf masum birisiymiş yurtdışı sözü vermişler dedeme yurtdışına da gidememiş
annekiz6141 ikiprensesannesi___ Küfür eder telefonu yüzüne kapatırım 🤣😂 bana miras degıl anca borç kalır jshaba
miracsevim ikiprensesannesi___ Allah seni deli karııı yaa 😂😂bende diyorum miras kaldı bu kız buraya mı yazıyor bunu 😂😂
miracsevim ikiprensesannesi___ valla bacım bana kalsa beni unut kocama bile yazmam para beni bulsun beni bozsun haahahah 😂😂😂