Kızlarr toplanın bakalım 🙋♀️☕️
Hayal edin… 😌 Bebeği 40 takla atıp uyuttunuz 🛌💤 Evin hali Leş Kargası Kamp Alanı 🧹🧺 Tava desen yanmış, ocakta kurum bağlamış 🍳🔥 Elinizde 5 saatlik buz gibi kahve 🥶☕️ Tam “bi’ 5 dakika gözümü dinleyeyim” dediniz…
TRRİNN TRRİNN 📞🔊
Avukat: “Hayırlı günler hanımefendi, size yüklü miktarda miras kalmış. Ne zaman müsaitiniz?” 💰💰💰
Benim ilk tepkim: 😱🫢 “Pardon?? Yanlış numara. Bizim sülalede miras bırakacak adam yok, anca borç kalır” deyip DANK diye kapatırım 📴😂
Sonra bi’ donarım… 🧊 Beyin 404 ERROR ⚠️ “Lan yoksa gerçek miydi??” diye elim ayağım titrer 🥶🫨 Hemen geri ararım, tabii hat meşgul 📵 Kalp krizi geçiriyorum o an 🫀💔
Kendime gelince ilk iş kocayı arıyorum: 📲
“Alooo kocam çabuk gel🥹😂 🏃♂️💨 Dedemin İsviçre’deki ikiz kardeşinden miras kalmışşş! 🎉 Artık o yanık tavayı camdan atıyorum, 10 tane alıcam!! 🍳➡️🗑️”
Koca: “Senin deden köylüydü, İsviçre’yi haritada gösteremezdi?” 🤨
Ben: “SUS VE TAKSİ ÇAĞIR 🚕💨 AVUKATA GİDİYORUZ!!” 😂🙈
Hadi bakalım sıra sizde kızlar 👇👇👇
1️⃣ İlk tepkiniz ne olurdu? Bayılma 😵💫 Çığlık atma 😱🗣️ Yoksa “bu kesin Cüneyt Arkın’lı kamera şakası” 🎥 deyip gülme mi? 🤣
2️⃣ Telefonu kapatır kapatmaz kimi ararsınız? 🤳 Kocayı 👨 Anneye 👵 Kankaya 👯♀️ Yoksa direk Ziraat Bankası’nı mı? 🏦😂
3️⃣ O parayla alacağınız EN SAÇMA ama EN İÇİNİZDEN GELEN şey ne? 🛍️ Benim listem: Robot süpürge 🤖 Bulaşık makinesi 🍽️ BEBEK BAKICISI 👩🍼 + 1 hafta otel tatili 🏖️🤣🤣