denizz57 36+3 olduk bugün sabah gidicez doktora bebek makat geliş kilosu 3200 dü 34 haftayken gün verir inş diye düşünüyorum artık iki hafta öndeydi bide gelişimi bende çok ağrı çekiyorum çok yoruldum artık
kuloglu fayting amin. Ciğer geliştirici de yapmadılar, herhangi bir ilaç vs de vermediler yat dinlen dediler
soylubulut fayting bekletmek istemiyor normalde alma taraftarı ama benim bebeğim kanala baskı yapıyor heralde 38 de alıcak ağrım başladı
birbebekveannesi_ fayting İnşallah sağlıklı doğumlarımız olur inşallah sezeryan nasıl birşey bilmiyorum ilk gebelikte normal doğum yaptım ama bu bebişim ters şuan
Diha aysegultomsuk aramızda bir gün var benimde 4 eylül son adetim banada 36. Haftanda gel 37de alıyoruz normalde dedi bayram araya giriyor bayram haftasında bi sıkıntı olursa die korkuyorum 37 de erken gibi geliyor 38 te bayram haftası 😒😒
aysegultomsuk Diha benimki haftasından erken olduğu halde 38-39 dedi 37 de alırız demediler Haziran 1-2 gibi 38+5 oluyo
Aaa12 fayting bende bugün 35 oldum devlette birsey demedi en son haftaya gideceğim inşallah gün verir bayramda 38 oluyorum işte bende inşallah 39 da doğururum diyorum kızımla aynı olsunlar istiyorum
Diha popkekkk 36 da gideceğim kontrole ozaman soracağım kesin demedi 37 de alıyoruz normalde dedi gün vermedi 36 da gel netleştiririz dedi 38.haftam bayram haftasına denk geliyor 😒
Diha aysegultomsuk benimde haziran 1-2 38+5 oluyor bende ozmnlar istiyorum bir haftaya kontrolüm var sorucam 37 bencede erken gibi geldi bana