kyemine fayting amin inşallah hepimiz için güzel doğumlar olsun Allah sağlıklı kavuşmamızı nasip etsin ☺️
hivdil fayting bende sizinle aynıyım şuan 35+3 bayram haftasına denk geliyor bende 39 da alınmasından yanayım gerçi özele gidiyorum orasida bı kaç gün tatil olur kesin
fayting hivdil sizinki benimkinden 4 gün ilerde 1 hafta daha olsa ben kesin bayramdan önce olurdum ama bayramdan hemen öncesi bile 38+0
fayting songulattepe 9 gün tatil gerçekten köti oldu doktorum 1 2 gün il dışına çıkacak ama yine de beni geriyor bu durum beni de 36.haftada kontrole çağırdı bakalım o zaman karar verelim dedi ama 38 de doğurmak hiç istemiyorum
fayting beyzagurbuzz ben de ya 2. Hamilelik daha ağır geçiuor 😀😀 bir oğlum var onun peşinden koşamıyorum 😁
fayting birbebekveannesi_ aslında zamanla döner benimki de doğum pozisyonunda değil tam biz 35. Haftaya girmek üzereyiz bir de
birbebekveannesi_ fayting İnşallah sağlıklı doğumlarımız olur inşallah sezeryan nasıl birşey bilmiyorum ilk gebelikte normal doğum yaptım ama bu bebişim ters şuan
fayting aysegultomsuk yani ben de en son öyle yapıcam sanırım acil olursa acil sezaryen olurum en kötü ne bileyim benim bayram dönüşü 39+2 oluyor
soylubulut fayting bekletmek istemiyor normalde alma taraftarı ama benim bebeğim kanala baskı yapıyor heralde 38 de alıcak ağrım başladı
hivdil fayting evt öyle Dr 10 güne yakın önden gidiyor bebek dedi belki bir ihtimal bayram öncesi olur
kuloglu 34+4 deyiz Sezeryan olacak ve düzensiz sancılarım çıktı dün. Dr dinlen dedi 38. Hafta tam bayrama geliyor… ay bayılıcam valla.
kuloglu fayting amin. Ciğer geliştirici de yapmadılar, herhangi bir ilaç vs de vermediler yat dinlen dediler