samaa_ Merhaba dpo.8 de Awoxla test yapsam gebelik varsa pozitif görme ihtimalim var mı? Awox kaç mlu gösteriyor?
ceyce samaa_ bence yapma yarın sabah yap bende yarın sabah yapıcam belirtin var mı canım aynı dpo ikimizin
ceyce ballim_dunya samaa_ melikkk zynp1107 Esma006 havva_5 allyslife Kızlar görebiliyor musunuz, çizgiyi
ballim_dunya samaa_ Dpo 10dan sonra belli oluyor geç döllenme felan değilse test de beta 10dan sonrasında ölçüyor
melikkk Ben altı yedi ve sekizde denedim negatif çıktı benim yarın on olacak çok sabırsızlanıyorum ben de ama maalesef beklemek zorundayız😅😂🙈
zynp1107 Kızlar benimde 20 de ğik oldu 21 de çatladı dpo kaç oluyor pikten sonra mı çatlamadan sonr a mı sayıyoruz
Lavin08 zynp1107 ayni olmus canim benle dpo 9 dayiz benimde 20 yumurtlama 21 catlama gördüm ne bat da 6 7 mayis senin ne zaman
zynp1107 Zaman geçmiyor akıntım çok normal mi bide göğüsümün yan tarafları ağrıyor femara kullandım bu ay ne kasık ağrısı var ne bişey normalde kasıklarım ağrır göğüslerim aşırı şişer hiçbiri yok sadece sırtımın ortası ağrıyor bide akıntım fazla
samaa_ zynp1107 ay bende de gogsumun yan tarafi koltukalti taraflardan agriyor 2 gundur. Yapay zeka bu iyiye isaret dedi ya. Akintim da sulu arada beyaz yapiskan ama cok gelmiyor
zynp1107 Lavin08 4-5 mayıs canım silikte olsa çaıkmaz mıydı ya pazar günü awox silik gördüm ondan sonra hep negatif çıktı şaşırdım