YncaY Herkese iyi günler hanımlar 🥰 Hıdırellez dilekleri bu sene yapacaklar varmı gül ağacı ritüeli defne yaprağı ritüeli birsürü var tüm dualarımız kabul olsun özellikle bebek isteyenlerinde kucakları boş kalmasın 🙏🏻🥰👼🏻
miracsevim YncaY bahçemdeki gül ağacı dileklerle doluyor her sene usule uygun yapıyorum hiç biri kabul olmuyor valla yapmicam bu sene 😂
YncaY FatmAzra_ dilekleri yazmak olmuş gibi gül ağazına asmak ertesi sabah alıp akan suya bırakmak veya toprağa gömmek ve birçok ritüel var tabiki önemki olan niyet inanmak 🙏🏻
lokismommy her sene yaparım bu sene de dualarla yine yapıcam en etkilisi kapı paspasının altına deniz tuzu dökmek deneyin derim😃
MadameTussauds Hic inanmam böyle seylere Rabbimle arama neden araci koyayim ki direkt Rabbimden isterim ki en dogrusu budur, ne gül agaci ne defne agacina gerek duymam ama yapanada saygi duyarim herkesin inanci kendine 🤗
YncaY MadameTussauds Hıdırellez vesilesiyle Allahtan istiyoruz aslında canım tabiki herkesin kendi görüşüdür saygı duyuyoruz 🥰🙏🏻
lokismommy YncaY olur tabi bereket için yapıyorum annem kafkas türkü onların adetleridir bu şekilde yaparlar defne yaprağı yakmazlar ama bide gül ağacının dibine 3 tane ayrı yere madeni para gömerler 3 farklı bereket kapısı olsun diye
lokismommy sarilale123 bereket ve nazardan koruma kapı eşiğini de silebilirsiniz tuzlu suyla o da olur
sarilale123 lokismommy deneyeceğim bunu teşekkür ederim, ama tam hangi gün yapıcaz dileklerinn yazıldığı akşam mı , onun sabahı mı?
bsrelif Manifest yapıyorum ben o da aynısı işte gül ağacını kolay kolay bulamıyorum o yüzden de resim olarak yapıyorum ben
YncaY bsrelif Bende manifest yapıyorum özellikle neler mümkün manifesti çok etkili gül ağacı saksı aldım bende 🪴😊
dilankozan Geçen sene hıdırellezde eşim ve benim elimden tutan minik bir kız çocuğu cizmistim nişanlıydık o zaman bu sene kızıma hamileyim 🥹🐥
YncaY dilankozan Ayy çok mutluluk verici sağlıkla kucağınıza alın kız çocuk çok başka 🦋🥰 Gül ağacınamı astınız toprağa falanmı gömdünüz