sfdasci ebru2853 bendeki pek şiddetli değildi arada bir orta şiddette oluyordu ama gün içerisinde ara ara oluştu sürekli eskiden bu kadar olmazdı
Zehrailly sfdasci Canım eğer düzenli değilse doğum sancısı değildir. Doğum sancısı yavaş yavaş artarak ilerliyor dinlenince geçmez azalmaz. Yalancı sancıdır büyük ihtimalle yine de takip edip doktorunuza söylemekte fayda var.
elisimm cennet033 duş alıp uzandm uyuynca da sabh daha rahattm bugün bişe yapmayıp dinlenme günü ilan edyrm 🤗
sfdasci cennet033 daha 2 gün önce gittim sonucum iyi çıktı dedi doktor sancı gözükmüyordu ama şimdi en ufak ayakta kalsam direkt sancı yükleniyor baskı oluyor alt kısma belki de son aylarımda olduğum için yalancı sancı artışı vardır diye düşünüyorum bebek hareketlerim var çünkü henüz nişanım da suyum da gelmedi
melikeasell sfdasci nasıl oldunuz, düzenliyse doğum sancısıdır. Doğuma hazırlıyordur vücut kendini. Daha çok belden ağrıyla başlayor farklı oluyor anlarsınız muhakkak
sfdasci melikeasell belden ağrım hafif var çok yok belimi oynatınca hissediyorum hafif bir ağrı şuan iyiyim az önce yemek yapmak için kalktığımda baskı oldu hafif sancı da girdi eğer akşam sıklaşırsa gitmeyi düşünüyorum daha önce hiç bu durumdan ötürü gitmedim ilk gebeliğim
busonryavrusu elisimm Benimde dün regl olucak mışım gibi ağrım oldu , bel ağrım da vardı ama ayakta kaldım 45 dakika falan ondandır diye düşündüm doktora da gitmedim boşuna evham yapmak istemedim neden oluyordur acaba ya 28+3 haftalığım bende
elisimm busonryavrusu canım ben bir haftadır evle uğraşıyorum sürekli ayaktayım dinleniyorum sanıyordum ama dinlenemedim doktorun yanında yengem var ona söyledim o da yorgunluktan olmuştur dedi benim de 28+3 o yüzden bugün hiçbir şey yapmıyorum sadece dinleneceğim
cennet033 elisimm ohh ohhh iyi yspmışşın yapsanda bitmiyorki işler boşver candan ve canandan ttlı değil hiç bir şey
susamli8 sfdasci sancılar sıklastiysa git bendenormal sancidir diyip akşam doktora gittiğimde 7 cm açıklığım olduğunu öğrendim 😅
sfdasci susamli8 işte herkesin acı eşiği aynı değil o yüzden gidip gitmemekte kararsızım bu akşam da sancı devam ederse direkt gideceğim gün içerisinde dün kadar kötü olmadım genelde uzandığım için de olabilir bilmiyorum 😅
cennet033 sfdasci doktor banada sormuştu hissediyomusun diye evet demiştim önemli olan zaten hissetmekmiş canım