lokismommy bsa_ 5+3te vajinal ile keseyi 6+2de yine vajinal muayene ile kalp atışı duydum karnımdan 8e kadae duyulmadı nedenini bilmiyorum kilolu da değilim hatta vajinaldwn bile zor duydu doktor sen en iyisi 2 hafta sonra gel dedi de öyle 8de karından duydum
bsa_ lokismommy ya bana hep diyorlar 1 hafta sonra gel ama vajinal yapmadılar, kaç kişi ile konuştuysam hep dediler 5,6 haftalık arasında duyduk gördük , ilm hamileliğimde de 6 haftalık ken duyduk o yüzden çok tedirginim
lokismommy nisanur5454 ben 11 ve 12de çok kasık ağrısı çektim bide vajinaya doğru batma oluyordu doktorum hep normal dedi sadece kaslarını gerecek bişey yapma daha çok ağrır demişti
nisanur5454 lokismommy çok teşekkür ederim o zaman Salı günü kontrolüm var onu bekliyim ben de rabbim hepimize saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
cicekmedine82gmailcom nisanur5454 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun burayı ve burdaki güzel anneleri çok seviyoe ve takdir ediyorum
cicekmedine82gmailcom bsa_ aynı şeyi bende şuan yaşıyorum ve tedirgin oldum doktor bakmadı bile doğru düzgün bilgi bile vermedi
bsa_ cicekmedine82gmailcom ya Ayn öyle doktora açıklıyom karşıma geçmiş eee eee diyim duruyor çok sinir oldum , bana diyor düşük ola bilir dış gebelik ola bilir sağlıksız bebek ola bilir
cicekmedine82gmailcom bsa_ bende ilk gebeliğim de altıncı haftada duyunca bunda duymadım ve geriden geldiği için kafam alak bulak oldu
lokismommy bsa_ sen yine de kötüyü düşünme vajinali siz mi istemediniz doktor mu hiç teklif etmedi genelde ilk muayenelere direkt vajinal bakıyorlar ama ben 11e kadar hep vajinal oldum bi tek 8deki karındandı onda da vajinali ben reddetim kasık ağrım oluyor diye
beybimom_ bsa_ geç döllenme olmuş olabilir bu çok normal canını sıkma bende aynı şey olmuştu 7 de duydum kalp atışını karnımdan gözükmüyordu attan gözüküyordu
bsa_ cicekmedine82gmailcom bana bebek ile ilgili Hiçbirşey demiyorlar sadece kese var yani bu kadar sadece kesenin olduğunu net bi şekilde biliyorum
bsa_ lokismommy doktor hiç teklif etmedi , başından salmış gibi haraketler ediyor , ben soruyorum bebeği gördünüzmü kalp atışını falan , kendisinin bilgi vermesi gerekiyorken ben soruyorum ağzından cımbızla laf aliyorum resmen
cicekmedine82gmailcom bsa_ inanki aynı şekilde bugün girdim dediği sadece altı hafta vitamin yaz bitti anlamadım yani ne oldu ne bitti
lokismommy cicekmedine82gmailcom devlet mi sizin bana da o haftalarda aynı şeyi yaptılar ısrarla hatta ultrason çıktısını istediğimde sekreter azarlayarak milletin içinde odadan çıkardı kavga ederek çıktım bi daha gitmedim üniversite hastanesinde devam ettim
lokismommy bsa_ devlet hastanesi olduğına yemin edebilirim ya bende de aynı davrandılar azarlandım terslendim üniversite hastanesine gittim artık şükür orda ilgileniyorlar babayı da alıyorlar içeri muayeneye
bsa_ bsa_ utrasyonu bile net değildi ilk gittiğimin ikinci gittigimdede görmedim zaten bakabilşrmiyim dedim gitti dedi bende bişey diyemedim
bsa_ lokismommy ayyy ne güzel valla bunda eşimi bile almadılar giderken ağladım çıkarken ağladım resmen mahvoldum psikolojim bozuldu