BaharSefvan Yaser27 canm senle aynıyız bana doktor 26 temmuz 5 ağustos dedi. Szinki sezeryan olcagı içn mi belli tarihi
Yaser27 BaharSefvan benim ki sezeryan olacak canım ama daha net değil büyük ihtimalle o tarihlerde olur
Yaser27 Ayseymen daha önce miyom ameliyatı olduğum için normal doğum yapamıyorum ilk hamileliğim maalesef normal doğum yapamayacağım 😔
Deletedmom197 Ayseymen ayy ne güzel ya bende 39 haftalık hamileyim normal Doğum istediğim için beklemedeyim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Deletedmom197 Nefesdunya inşallah gelir canım ben de 39 haftalığım umarım çok beklemez minnoşum sağlıkla gelsinler 🙏🏻
Fatma28 Merhabalar🙋♀️ bizim bugun bitti gunumuz ama hala gelen giden yok tam 40 haftalik olduk 🙏yagizmizin keyfi yrinde gelesi yok doktor normal dedi sabirsizlikla bekliyoz 🙏😊
Kucukbidigim Ayseymen keske sezeryan tercih olmasaydi tabiki saygi duyuyorum herkesin kararina ama bir sikinti yoksa oncelik normal olmasi gerek.. ne bileyim😁
Ayseymen Kucukbidigim her kesin kendi tercihi sonucta ikisindede anne oluyorsun kim kendini nasil iyi hissediyorsa onu ypsn