Ayseymen Kızlar sezeryan mı normal mi? Ne kadar kaldı bizim planlı sezeryan 31 marta gün aldık çok heycanlıyımmm aklımdan cıkmıyorrr
Meralim09 Ayseymen 35 haftalik olduk daha belli değil ama heyecan basladı Allah sağsağlim dünyaya gelmelerini nasip etsin
Sedaahmet Ayseymen bende 39 haftalığım. Normal olacak benimki. Normal olunca ne zaman geleceğide belli olmuyor. Senin tarih belli ne güzel 😊 Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize.🙏😊
Nefesdunya Ayseymen normal için bekliyoruz 40+1 olduk gelen giden yok 🤯 Dr perşembeye kadar beklicek inşallah kendisi gelir minnoşum 🤭
Deletedmom197 Nefesdunya inşallah gelir canım ben de 39 haftalığım umarım çok beklemez minnoşum sağlıkla gelsinler 🙏🏻
Ayseymen Nefesdunya evet canim ben kendim istedim allahin izniyle 31 marta gün aldik kalbim yerinden çikacak danki ilk doğumum
Ayseymen Meralim09 amin inşallah kuzum rabbim kimsenin emegini bos getirmesin ve bu heycani her kese tattırsın.bana zaman hep geçiyordu ama persembe gün aldıgımızdan beri geçmiyor uyuyamıyorummm heyecandan
anapanda12 21+5 normal doğum istiyorum fakat serklajım var erken doğum riskim var sonum belli değil tek hedefim 24 haftayı atlatıp 30ları görebilmek... Dua edin bana ve benim gibilere İnşaAllah🤲 Rabbim hepinize gönlünüzce kolay sağlıklı bir şekilde doğum yapıp bebeğinizi kucağınıza almak nasip etsin 😘🤗
BaharSefvan Yaser27 canm senle aynıyız bana doktor 26 temmuz 5 ağustos dedi. Szinki sezeryan olcagı içn mi belli tarihi