zeynepyldrm_07 çok geçmiş olsun 24. Haftadan beri çekiyorum 37+5 haftalık oldum hala çekiyorum daha az önce ağrıdan ağlıyordum tam 3 tane birden ağrıyor bir tane sağ tarafta azı diş kırıldı diğer ikiside sol alt üst 20 lik kırıldı hepsinin kök açıkta ve şiddetli ağrı yapıyor 24. Haftadan beri doktorum her seferinde izin belgesi yazıyor ama ardına da ekliyor doğuma kadar beklemeni tavsiye ederim diyor öyle diyince işlem yaptırmaktan hep korktum o zaman bir taneydi bu haftaya kadar 3 tane oldu 3 defa da dişçiye gittim bir tanesi ben hiç riske girip işlem yapamam dedi biri cerraha yönlendirdi diğeri de işlem yapacaktı ben cesaret edemedim defalarca antibiyotik kullandım ağrısı geçiyor bişeler yiyince geri başlıyor sağ sol her iki tarafta birden olunca gişede gönlümce yiyemiyorum ne çektiğimi bir ben birde Allah bilir. Ama keşke diyorum en başında 24. Haftada o azı dişi çektirseydim ama hala doktorum doğumu bekle diyor tabi dayanamazsan al belgen hazır git işlem yaptır ama doğumu bekle dedi hep bana şükür doğuma 5 gün kaldı bizim bide benim o apseler diş ellerime vurdu tüm ağzımın diş etleri şişti