beautiful_ orhismommmmmm temizlik yapıp başlamayı düşünüyorum Kuzum evim 1+1 temizlik yaparken eşyalar mafolur ondan önce temizlik sonra eşyalara başlıcam Allah’ın izniyle ❤️
beautiful_ orhismommmmmm zaten gün içinde çok yoruluyorum kuzum yıkanacak onlarca halım var şu havalar güzel olsaydı hiç yoktan sobayı kaldırırdım temizliğe başlardım
060436 orhismommmmmm aynen kuzum ihmal etme yaz bizede haber ver aklım sende kalır 💙🤲iyidir inşallah paşa
beautiful_ orhismommmmmm zaten ondan bekliyorum çünkü kaldırsam evde donarız oğlum çok çabuk hastalanıyor
sirius8 orhismommmmmm seninle aynı gündeyiz bir gün farkla bende de aynı canım ben fazla hareket etmiyorum ama samanla alanları daraldığı için bizim haftalarda hareketleri yavaşlıyor bence . Benimki de son bi haftadır falan yavaş eskiye göre
hd_d orhismommmmmm bence gun icinde yoruldugun iciin kuzuum bende cok hareketliyim hissetmiuorum korkuyyorum dinlendigim. Zaman basliyo hareket etmeye ama yinede bilenler cikar icimde kalmasin gidim sorim diyosan git hem icinde rahatlar
cennet033 Bende yeni 33 haftalık oldum bazen benimde azalıyor ev işi bir oğlum var onunla dışarı çık fln derken yoruluyom ister istemez ama bir şeyleri yiyip dinlenince özellikle su içince fln fıkır fıkır yapıyo ama değişiyoda