birprensesinannesi_6 kaanmoomm evet bu ultrason geçen hafta çekildi yyarın kontrole gideceğim bugün komşumla bakarken fark ettik dedim bir yanlışlık var ama
birprensesinannesi_6 MevaMomss çok karışılçk daha önce de hamilelik geçirdim 3 yaşında kızım var onun ultrasonuna falan bakıyorum ama bu çok karışık orantılar tutmuyor
gamzeakarsu17 birprensesinannesi_6 bu kesede bebek yok ama ölçümlere bakarsan en az 3 aylık çocuk olmalı başkasının kağıdını vermiş olabilir mi? Sen yarın git güzelce sor sormadan söylemiyo bazısı az bilgi veriyo
kelebegim123 birprensesinannesi_6 evet görünmüyor ben hiç bakmamıştım bebeğe CRL ölçüsünün altında yazan var ya o boy ölçüsünün hangi haftaya denk geldiğini gösteriyor normalde Ama hata var sanırım
mezfamily birprensesinannesi_6 ultrason doğru değil 3 aylık olması imkansız yani çünkü minicik bişey kese gözüküyor bebek içinde henüz gözükmüyor son adet tarihinizi baz alarak hesaplayanilirsiniz bide 3 aylık olsa doktor kalbini dinletir 3 ay ultrason fotoğraf böyle olmaz
08061999 kaanmoomm daha gitmedik tup bebekle hamile kaldm 2 defa kan verdim artisi gormek icin masallah guzel artinca doktor 3 hafta sonraya randovu al dedi 9 haftalik olunca yani gorucez insallah