birprensesinannesi_6 Kızlar doktor bana kaç haftalık olduğunu söylemedi crl’sine baktığımda 3 ayı geçiyor yazıyor internette anlayan bilgilendirebilir mi beni ?
kaanmoomm birprensesinannesi_6 son regli tarihinizden itibaren bakar içinde bebek yoksa daha yeni ise 1 gafta en fazla oynuyor regl haftası ile arada
twobabymomm birprensesinannesi_6 ultrason kağıdında sıkıntı var bence bütün ölçümleri 28 28 hafta uyumlu kilosu da 1150 yazıyor yeni hamileyseniz imkansız
birprensesinannesi_6 kaanmoomm 11 martta regl olmuştum ama o zamana göre hesaplarsam kalp atışını duymuş olmam gerekiyordu diye düşünüyorum yarın tekrar gideceğim kontrole bakalım
atlasinannesi40 birprensesinannesi_6 8 mart benmde son adet tarihim ona gore bakınca 8 mayısta en gec duyulmuş olması gerekiyor deniyor canim. Benmde kontrolüm yarın. Su bekleme süreleri o kadar can sıkıcı oluyor ki
cuteregina birprensesinannesi_6 benim de son adet tarihim 11 Mart 1 hafta geriden geliyor yani geç dönme olmuş bugün tam altı hafta bir günlük ultrasonda da öyle yazıyor bence ultrasonda bir sorun var
kaanmoomm birprensesinannesi_6 8. Haftada net olarak duyulur . Benim 7 Mart son regl 7+4 olması gerekiyor 7+2 çıktı çocuk ama kalp atışı duyulmadı . Sizde henüz bebek kese de görülmüyor sizde geç döllenme olabilir. Olduğundan daha küçüktür normalde bebek baş ve ayak kısmından ölçü alınıp haftası belli oluyor
birprensesinannesi_6 duygubirinci o zaman bebeğin görünmesi gerekiyor bence bir yanlışlık var bu ultrasonda
birprensesinannesi_6 kelebegim123 ama bebek görünmüyor bile çok küçük bilmiyorum bu ultrason da bir sıkıntı var gibi
kelebegim123 birprensesinannesi_6 evet görünmüyor ben hiç bakmamıştım bebeğe CRL ölçüsünün altında yazan var ya o boy ölçüsünün hangi haftaya denk geldiğini gösteriyor normalde Ama hata var sanırım
birprensesinannesi_6 dygtrgy1 bence de var bir sıkıntı çünkü diğer kızımınki ile karşılaştırıyorum haftasına göre uyumsuz
Deletedmom_877 birprensesinannesi_6 merhaba daha küçük bi gebelik kesesi var en fazla 7 mm veya 8 mm dir crl olması için yolksac da olması lazım başkasının ki kalmış olabilir bu keseye böyle bi bilgi mümkün değil gibş yani az buçuk anladığım için söylüyorum
birprensesinannesi_6 kaanmoomm evet bu ultrason geçen hafta çekildi yyarın kontrole gideceğim bugün komşumla bakarken fark ettik dedim bir yanlışlık var ama
Tortilla birprensesinannesi_6 cok sacma hepsı alakasız 12 haftaysa diğer olcumçer 28 haftalık olamaz 😅
MevaMomss birprensesinannesi_6 Gebelik haftanız 25+1 Ultrasona göre 28+2 Hatta kilosu 1153 gram Ama ultrasonda en fazla 6 7 haftalık bi kese görünüyor hepsi birbirinden alakasız nasıl bir araya geldi bu kadar bilgi hiçbir şey anlamadım 🫨
birprensesinannesi_6 MevaMomss çok karışılçk daha önce de hamilelik geçirdim 3 yaşında kızım var onun ultrasonuna falan bakıyorum ama bu çok karışık orantılar tutmuyor
08061999 kaanmoomm daha gitmedik tup bebekle hamile kaldm 2 defa kan verdim artisi gormek icin masallah guzel artinca doktor 3 hafta sonraya randovu al dedi 9 haftalik olunca yani gorucez insallah