Civcivimnm pablola Bizimki doğum pozisyonunda yani ters dönmüş ama kanala girmemiş henüz. Bunun için yaptığınız birsey var mıydı acaba?
pablola Civcivimnm çömelme hareketini yapıyorum çok ve kedi duruşunun çok faydası olduğunu söylediler onlar mı işe yaradı bilmiyorum doktorumda çevremde kendi duruşun çok etkili olduğunu söylüyorlar
minikmucizelerinannesi Son 99 🥹❤️ korku heyecan kavuşma ve ardımda bir minik 🥹❤️ Allah herkese kolay doğum nasip etsin minigini alıp kardeşlerine sağ saglim gelsin😭😍
nurellaaa__ mzehradgn Çarşamba gün alacağım muhtemelen 7 yada 8 günüm kalmıştır bu defa kesin olarak tabi önceden sancım falan çıkmaz bebeğim erken gelmezse
mzehradgn nurellaaa__ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah 🥹🥰 Dua edelim bir birimize ❤️
mzehradgn ferhan09 Mayıs annesi oluyoruz 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua edelim bir birimize
mzehradgn kaya_kaya oyy bacım nişan geldiyse inşallah suni sanciya gerek kalmadan kendi sancın ile doğum yaparsın Allah dayanma gücü verir inşallah ♥️🥰 sağlıkla gelsin bebiş
kaya_kaya mzehradgn doğurdum ben canım iki gündür yoğun akıntım vardı kanla karışıktı Meğerse su geliyormuş suni sancı ile doğurdum bu sabah 5 de
mzehradgn twobabymomm bacım benim ilk demekki her doğumda ister istemez o korku olayına düşülüyor 😁 sen yazınca anladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin