beautiful_ mzehradgn Evet indik çok şükür Rabbim herkese sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin ❤️
kaya_kaya mzehradgn Çarşamba’ya kadar bekleyebiliriz gelmezse suni sancı verilecek Perşembe. Ama nişanım geliyor dünden beri
_mommmm kaya_kaya nişan nasıl geliyor acaba benim üçüncü diğer ikisinde de nişan kan vs gelmedi sancıyla doğurdum 39 oluyırum yarın sabahtan akıntım var yoğun sarı gibi biraz sümük gibi ama kan fln yok nişan mı değil mi anlamıyorum
mzehradgn kaya_kaya oyy bacım nişan geldiyse inşallah suni sanciya gerek kalmadan kendi sancın ile doğum yaparsın Allah dayanma gücü verir inşallah ♥️🥰 sağlıkla gelsin bebiş
mzehradgn twobabymomm bacım benim ilk demekki her doğumda ister istemez o korku olayına düşülüyor 😁 sen yazınca anladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
zehrairem mzehradgn son 57 🤗heyecan stres korku endişe hepsi bir arada sezeryan benimki rabbim hayirla kurtarsın hepimizi de inşallah 🤲🤲
kaya_kaya _mommmm benim kan gelmişti sonrasında sancılarım başlamıştı 5 yıl önce. Bunda da dünden beri akıntıyla beraber pembemsi kan geliyor ama sancılarda artma yok. Bazılarında sümük gibi akıntı şeklinde geliyormuş bende kan olarak geldi
mzehradgn emmo Bende öyle diyordum zaman aslında çok hızlı geçiyor şuan diyorum ki ne ara bu kadar vakit kaldı her an dogurucam sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. 🥰
gemzelii Erken gelmeye calısıyor kurtlu kızım doktor hafta başı alıcam dedi yarın tam günü belli olacak heycan korku hepsi doruktaa 🥹🥰
Civcivimnm pablola Bizimki doğum pozisyonunda yani ters dönmüş ama kanala girmemiş henüz. Bunun için yaptığınız birsey var mıydı acaba?