esraalidestan Bana da erkek dedi doktor ama sivilceler aldi basini gidiyo ☺ cok cabuk iyilesiyo ama sonra cok guzel gorunuyo yuzum goren parliyo yuzun diyo ama sivilcelere devam tabi anlamadim bisey😂
Mercimek-tanesi Neriman-mom ay sirtim varyaa inanilmaz kucuk buyuk hepsi mevcut ve icten derinin altindan cikan bile var. Yuzumdekiler bazen aciyo ya cenem alnim yanaklarimda tek tuk.
Nihlem Ayy kızlar çok sağolun 14. Haftamdayım belki geçer geçmezsede dediğiniz gibi ogluşumun canı sağolsun 🙂 kızımdada sivilcelenmiştim demekki oğlumda çirkinleştiricek beni 🙂 belkşde dediğimiz gibi hormon yada bünye ile alakalı
EymensMom İkinci gebeliğim bu ilki erkekdi canım ve ben inanılmaz çirkinleşmiştim 😔 Şimdi öğrendim kızım oluyor herkes güzelleştiğimi söylüyor 🤔🤣 bu tarz şeylere inanmıyorum ben her hamilelikte değişiyor 🙂
Nihlem EymensMom peki hamilelikkerinde mide bulantıların nasıl oldu oğlunda mide bulantısı yaşadınmı hiç canım kızında yaşıyomusun ? Bende kızım çok bulantılı geçmişti bunda birkerw bile olmadı
NALIN Beeennn pipisinin resmi var o derece doktor emin tabi yinede rabbim bilir 😂 burnum şişti yüzüm sivlcelendi lekelendi. Dediğin gibi sözde oğlan güzelliğini anneye verir aman oğlum. Sağlıklı yakışıklı olsun da ben çirkinleseyim 😂 normal doğum yapsanız o sırada aklınıza gelirse saçınızı yüzünüze vurun diyorlar tüm lekeler sivilceler gidermiş 😂
Nihlem NALIN benim ilk kızımdada doktorun erkek demişti meğersem kordonmuş 3 ay gitmemiştim bide 7. Ayda kız olduğunu öğrendim bunda pipiyi bizede gösterdi %99 dedi değişmez dedi ama bakalım. Onlar sağlıklı olsun da istersek çirkinleşelim napalım 🙂 kızımı normal doğurdum insanın o an aklına hiçbişey gelmiyo ya kurtulmak tan başka 🙂
ece123 Bende 23 haftalık hamileyim alnım resmen mayın tarlasına döndü 😥 bende diyorum acaba bişeymi alerji yaptı ama değilmiş malesef.Ben akşamlarlı yüzüme limon sürüyorum sanki biraz kurudu gibi ama tam anlamıyla geçmiyo yani 🙄
Sonay Nihlem benim kızım olcak ama yüzümde sivilce olmaya başladı ilk gebelikte oğlum vardı daha guzel cildim vardı 😊
NALIN Mercimek-tanesi o agri ile aklına gelirse helal olsun 😂 bende normal olursa aklıma gelse öyle yaparım ama bana inat olur yaparım yani gelen giden laf atıyor diye 😂
NALIN Nihlem valla çarşamba günü gittim yinede erkek dedi 35+6 olduk 😍bilemiyorum tabi 💁 yeterki sağlıklı olsunlar gerisi boş 😍
Annikko Nihlem benımkıde erkek 31. Haftadayım ve hala bıtmek tukenmek bılmeyen sıvılcelerım var yuzumde sırtımda , doktor hormonlardan dolayı her ınsanda farklı seyler olur dogumdan sonra gecer dedı, cok canını sıkmamaya calıss
Esrabayrakdar deryaersin nasıl yapılıyor o ? Nihlem Bende 26+5im sivilceler mi dersiniz lekelenmeler mi dersiniz pul pul deri dökmek mi dersiniz ne ararsanız hepsi var yüzümde makyajla bile kapanmıo 😓 Bende aynalara küsenlerdenim ergenlikte bile pürüzsüzdüm 😕
Merve98 Sivilceyi bilmem ama benim kafamda saç kalmadı resmen dökülmüyo da akıyo sanki saçlarım zor toplardım şimdi avucumu bile doldurmuyo
deryaersin Esrabayrakdar bi tatlı kaşığı karbonatı sulandır yüze masaj yaparak sür 5 10 dk beklet sonra yine masaj yaparak yıka biraz yakıyor ve kızarıklık oluyor ama geçiyo hemen görüceksim cildin tertemiz olcak haftada bi gün yapıyorum ben ölü derileri atmak için ama sizde dökülmeler de varmış önce yüzünüzün ufak bi yerinde deneyin alerji falan yapmazsa tüm yüze uygularsınız