Nihlem Erkek bebeği olup ta hamileliği sivilceli geçen varmı doktor erkek dedi ama etrafındakiler erkek anneyi güzelleştirir diyorlar benim gibi olan varmı q
firdevs Nihlem ben canım ya sivilcelerim çıktı burnum şişti sanırım oğlum bütün güzelliğimi alıyor neyse yakışıklı bir oğlum olacaksa beni istediği kadar çirkin yapabilir 😂😂
NaimeYilmaz Nihlem 😊 hormonlarla alakalı birşey bu .. Etrafını boşver bence herkezde aynı olcak degl ya doğumdan snra hemen gecer ama meraklanma . Makyaj yapma birde ben dalınle yıkıorm yuzumu ıyıcede nemlendırıorum gecıo hemen 🙏
Mercimek-tanesi Nihlem erkek guzellestirir dediler dun doktor %100 erkek dedi ama ben aynalara küstüm.
Neriman-mom Nihlem ben 17 haftadayım sırtım yüzüm sivilce😑 hele sırtım çok fena😫 13 haftadayken oğlum olacağını öyrendim
Mybabyboy Erkek bebek icin daha fazla yag dokusu urettigi icin sivilce artisi gayet normaldir. Kiz bebek daha az yag dokusundan oluustugu icin kiz bebek bekleyen annelerde nadiren sivilci gorulur😊
deryaersin Benim de erkek Ben de ilk üç ay çok çıktı şimdi azaldı baya arada tek tük çıkıyo ama o ilk üç ay çıkan sivilcelerin izleri kaldı onlar çok canımı sıkıyo nası geçiririm diye düşünüyorum izleri
Mercimek-tanesi Neriman-mom ay sirtim varyaa inanilmaz kucuk buyuk hepsi mevcut ve icten derinin altindan cikan bile var. Yuzumdekiler bazen aciyo ya cenem alnim yanaklarimda tek tuk.
Meltem19 18 haftanın içindeyiz cene bölgesi sivilce yüz burun şiş şimdiden böyleyle ilerleyen zamanlar cok korkutuyo😩😩😩
Zu_esk Nihlem herkes çok güzel olduğumu söylüyor ama yüzümdeki sivilcelerden gına gelmişti 31. Haftaya giricem yarın baya azaldı çok şükür düzenli vazelin ve doğal zeytinyağı sürdüm 1-2 aydır vardı sıkmayın geçiyor
seymos Nihlem 25. Haftaya gircem oğlum olacak. Aynaya bakmak bile istemiyorum inanki. Cildim pürüzsüz kadife gibiydi ergenligimde bile sivilce çıkmadı. Ne yaptıysam çare olmuyor. Artık hamilelik bitince geçmesini bekleyecez galiba 🐣
Nur55 Bende öyleyim valla yüzüm gözüm hep sivilce doldu maske falan da yapamıyorsun tabi böylece kaldım önerisi olan varsa deneyebilirim 🙂
Prensinannesi Nihlem Ben yuzumde hic sivilce yoktu simdi ise her yeri sivilce dolu yuzumun kendim bile inanamiyorum nasil boyle olduguna cevrem hep kizi olacak guzelligini almis diyodu ama oglum olacak allah izin verirse
Kbrbrfn Nihlem kim diyosa külliyen yaaalllllaaaaannnnm 😂 Ben hem sivilcelendim, hem burnum kocaman oldu , hem yanlarım almış başını gidiyor aaaahhhhhhh oğluşum herşey sizin için 😩😍😅