Fatmanur_0416 5847 bende öyle düşünüyordum artık baktım yok bari dedim dur bayramı atlatayım sonra gel artık ne olduysa arefe akşamı yatış yapıldı bayramın 2.günü sabaha doğru aldım kucağıma inan bana artık umudunu kestiğin bir anda çat diye geliyor 🤣🤣🤣🤣
seymasarsoy mervesdoruk eğer öyle bir şüpheniz varsa kontrol ettirmenizi tavsiye ederim benimde suyum sızıntı şeklinde gelmiş anlamamıştım suyu sınırda şuanda yakın takipliyim o yüzden
sibelfurkan44 40+0 dayım. Bende artık çok yoruldum bian önce sağlıkla kavuşmak istiyorum. Dün acile gittim ufak ufak sancım başlamış. Ama açıklık yok. Napıcaz ya bekledikçe daha çok korkuyorum
seymasarsoy sibelfurkan44 açıklık kontrolü kaçıncı haftadan sonra yapılıyor yada sancı var diye mi bakıldı bende şuana kadar hiç bakılmadı
sibelfurkan44 seymasarsoy benim ilk kez bakıldı. Suyun azaldığından şüphelendim demiştim. Sonrasında açıklık var mı diye de baktılar.
ebru2853 Bende 39+2 oldum hergün bugun olursa diye bekliyorum ama hiç sancı yok biraz önce biraz bel ağrısı ve sırt ağrısı hissetmeye başladım umarım gelir artık