birazbilgi Kızlar 11+6 haftalık bacak arasının görüntüsünü ekliyorum direkt anlayanınız varsa tahmin yapabilir misiniz lütfen çok merak ediyorum
1cey birazbilgi erkekte çıkıntı oluyor diye biliyorum yani pipi belli ediyor kendini, kıza benziyor ama 🤷🏼♀️
birazbilgi gdkesma ben de öyle gibi gördüm tahmin yapmasını istedim ama doktor değişebilir ama açıya göre sanki erkek dedi ama bak değişebilir de dedi gülerek
gizalpp gdkesma 1cey cinderella sweatmother 199720212025 nurellaaa__ ferihaninbeyazgeceligi birazbilgi Ay bana da yorum yapar mısınız lütfen ? Önümüzdeki hafta öğreneceğim inşallah 🙏🏼 doktor 11 haftalıkken biraz erkeğe benzettim ama değişebilir nub yeni oluşuyor iki hafta sonra bakalım dedi. Bu başka hastaneden bir görüntü 12+2 💛
birazbilgi 1cey ben de kıza benzettim ama doktorumuz biraz erkeğe benziyor ama bu haftalarda sadece tahmin daha değişebilir dedi o yüzden daha çok merak ettim 😂
birazbilgi cinderella ben de öyle gördüm nedense ama doktorumuz biraz erkeğe benzetti o yüzden daha çok merak ettim tabi değişebileceğini sadece tahmin olduğunu da söyledi 😂
birazbilgi sweatmother ay bakalım çok merak ediyorum doktorumuz erkeğe benzetti ama kesin değil tahmin sadece daha değişebilir dedi o bei daha da meraklandırdı
birazbilgi 199720212025 doktorumuz kahve falı gibi açıya göre tahmin yapabiliriz erkeğe benziyor dedi ama gülerek değişebilir de bu haftalarda dedi o yüzden daha çok merak ettim ben de kıza benzettim nedense
birazbilgi nurellaaa__ bana da öyle geldi yaa doktorumuz biraz erkeğe benzettim ama değişebilir daha belli değil dedi
birazbilgi ferihaninbeyazgeceligi doktorumuz da erkeğe benzetti ama sadece tahmin dedi bakalım çok merak ediyorum
birazbilgi hicranguvenaks hayır sadece tahmin yapabilirim ama o da kahve falı gibi olur değişebilir daha erken dedi ama açı olarak erkeğe benzetti