Aysedgrlikrkmz Mrvgrkan o haftalarda çok sık oluyor hele gece uykumun içinde kaç kez oluyordu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ama geçecek inşaallah 🥰
Sengulkrgz Mrvgrkan evet maalesef o haftalarda cok oluyor ama azalir bir iki haftaya 13 14 haftalikken kesilir rahim yhkari ciktikca idrar torbasina yapilan baski da azalmis olacak sabir
Polo Mrvgrkan tuvaletimi yapıorm, ellerimi yıkıorm . Tam kuruluyorum yine geliyor ve yine yapıyorum yine yıkıorm ve yine geliyor. Bunu hergün en az iki kez yaşıorm. Onun dışında wc gitmelerimi hiç saymıyım 😀 37. Haftadan selamlar 🙋🏼♀️😅😅😅
Matmazell Mrvgrkan bende 16ya kadar devam etti dışarı çıkmaya korkuyodum 😂 wc aramaktan hiçbişi yapamıyoduk çnkü gecede en az 2 kere kalkıyodm şimdi 20yım daha düzenli sabaha karşı 1 kere kalkıyorm sadece 😊 biraz idare etcen annesi 😊
Elifelif49 Mrvgrkan daha en başındasın 30 ları gör sen bide bazen keşke odamda doğurana kadar bitane klozet olsaydı evde kayinim olduğu için sürekli giyinmek zorundayım ve 7 kere geceleri nerdeyse kalkıyorum gündüz zaten haddi hesabı yok 🙃🤪😂😂
Matmazell Elifelif49 😱😱😱 gece 7 kere mi şaka yapıyosunnnnnn ayyyyyy ben tam balayındaym şuan o zaman hamileliğimin demek
Hcrshra Mrvgrkan o haftalar benimde bilhassa gece 3 4 kere uyandırıyordu canım şuan 13. Haftamdayım azaldığını farkettim sanki gece 1 kere uyanıyorum hala bulantılarım geçmedi ama keşke o geçseydi diğeri kalsaydı razıydım 😊
Mrvgrkan Hcrshra bende hiç bu zamana kadar kusmadım bulantım olmadı tualete çıkmazsam unutacağım hamile olduğumu 😁
Selinnnce Mrvgrkan hepimiz ayniyiz bazen 5 dkda bir ciktigim oluyor ellerimi yikamaktan kupkuru oldu artkkk