tahamommy annelikhuzuru o bi ara burda da vardı 😂 bazıları çok uç soruyor gerçekten ama sizinki normal gayet, görmek istemeyen cinsellik başlığını engellesin canım
annelikhuzuru tahamommy kız söyledim rasız oluyorsan postan çık çıkmadı bi baktım 2 ardından gelib destek verdi uyglamayı kulanmak istmiyor insan
Kubra0606 annelikhuzuru orda bi çete var gerçekten içlerinden birisi bi şey desin hemen arkası geliyor. Bu tarz gruplaşmaların önünü kesmeleri lazım bence dediğin gibi insan linçlenicem diye yazamıyor
HakanKemal annelikhuzuru Kids öyle hesabım var postlara pek bakmıyorum bazılarına cevap veriyorum onun dışında bebek uyutucudan pış Pış açıyorum tek bu bölümü iş görüyor
HakanKemal NaimeYilmaz 9 günlük bebeğim var uyuduğu zaman girebiliyorum bir de hala alışamadım oraya burayı bırakmak birazcık zor😅🫣
HakanKemal NaimeYilmaz polemiğe hiç girmiyorum postları okuyup bazılarına cevap veriyorum linç yerim diye 😅 teşekkür ederim 😊
NaimeYilmaz HakanKemal Evet o an yazılabilir ama bildirdiğiniz an oradayız :) Kimsenin sınırlarınızı belirlemesine izin vermeyin. En azından burada yapmak isteyene müdahale edebilecek birileri var. Rahat olun
kimchikimdi annelikhuzuru Ben post açtığımda birkaç kere sıkıntı yoktu ama bazı postlara girdiğim zaman daha ilk andan itibaren çok fazla eleştiri vs oluyordu. Zaten sonradan sildim, buradan devam. Burada da paylaşabilirsin🫂
decembermum annelikhuzuru kız kukuna sağlık istekliysen kime ne tutma kendini bam bam bam yardır gitsin 🤣😄