annelikhuzuru heppy kideste insanlar ne yiyip içiyor ya bir soru danışmak istedim kadını bir gelmış bilmem ne bilmem iğreç deyip duryor yazan herkeze cvp veriyor pişman oldum ya edebinle yaz çık ne bulaşmaya meraklısın
1cey annelikhuzuru ne soru danışmak istediniz cevap olarak ne verdi neye iğrenç dedi? Tam anlaşılır şekilde anlatsanız
tahamommy annelikhuzuru 😆😆 orası biraz kasıntılarla dolu gerçekten bende bi gittim ama beğenmedim geri geldim buraya
Bereninannesi annelikhuzuru O posta yöneticimiz müdahale etmiş, herkese askı vermiş. Olumsuz bir durumda bildirin bizler buradayız. 🤗
annelikhuzuru tahamommy ya hiç sorma birşey soruyorsun kadın birden terbiysezilik herkez soruyor bi baktım herkez kadına destek çıktı ayıpsa neden cinselik postunu koymuşlarkı birşey yazmaz oldum orda gelen tepkilerde korkar oldum
1cey annelikhuzuru yani tam konuyu bilmediğim için bir şey diyemiyorum değişik insanlar her yerde var maalesef 😅 Evliliğinizde problem vardı boşanmak istiyorsunuz diye hatırlıyorum diğer postlarınızdan , düzeldiyse sevindim 🙏🏼
decembermum annelikhuzuru kız kukuna sağlık istekliysen kime ne tutma kendini bam bam bam yardır gitsin 🤣😄
Mugemurside1 annelikhuzuru ben okumuştum o postunuzu. Annenizin evine gidecektiniz sanırım o post dimi.
NaimeYilmaz annelikhuzuru Kimse kimsenin açtığı postu yargılayamaz, en hassas noktamız. O yüzden müdahalede bulunduk rahat olun🥰
tugbaustuntas annelikhuzuru hatırlıyorum bende askıya alınmışım durduk yere hakaret vs etmedim hatta sana hakaret edene gayet normal bişey demiştim ama benide askıya almışlar canım sıkıldı bu duruma kendimi suçlu gibi hissettim😕
balbocegii annelikhuzuru yeni gördüm postunuzu bunaralar fazla cinsellikle ilgili postlar açıldığı için orda sizde patlamış bence 😂😂
NaimeYilmaz balbocegii Yazılmayacak şeylere zaten biz müdahale ediyoruz, gerisi tamamen kişisel sınırlar. Bunu da istemiyoruz.
tahamommy annelikhuzuru o bi ara burda da vardı 😂 bazıları çok uç soruyor gerçekten ama sizinki normal gayet, görmek istemeyen cinsellik başlığını engellesin canım