allyslife tahamommy Ümraniye’ye Mustafa Aydın var bilginiz olsunn, müthiş bir doktor ama ben de Küçükçekmece’deyim, daha yakında doktor arıyordum. Çok teşekkür ederim
tahamommy allyslife aklımda bulunsun canım eğer birini bulursam söylerim sana da, mustafa aydını instadan takip ediyorum ama çok uzak maleseff
duygu_burak Evet beni de sık sık kontrol ediyorlar hatta 35. Haftamda eve geldi kendi ebem ve 40-45 dakika açıklamalar yaptı bilgiler verdi . Kendi cep telefon numarasını da veriyorlar ne zaman isterseniz ulaşıp bilgi alabiliyorsunuz. Ben aklıma takılan bir durum olduğunda doğum ile ilgili arayıp konuşuyorum ve gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş .
allyslife tahamommy çok teşekkür ederim😍 evet maalesef uzak kalıyor bize bu sebeple yakında doktor arıyorum
_momyy Benide hamilelğin ortalarnda aramışlardı dha çok asm ve ebeden memnun olup olmadğm için aradılar snki sizi bilgilendiriyomu flan die sormuşlardı uygulamalarndan bahsettiler benm 3. Gebelik oldğu için herkonuyu bildğimi bi yardmları olmıcağnı söyledm ama öyle eve gelelm flan demedi
Fatmanur_0416 leefamily beni de aramışlardı ebemiz gelip evde doğumla ilgili bilgi versin demişti ben kabul etmemiştim açıkcası güvenemedim devir belli ben gelirim size dedim evde anlatmak daha rahattır dedi kabul etmeyip kapatmıştım bana da nerde doğurcan gebe okuluna gittin mi takiplerini nerde kim yapıyor doğum şeklin belli mi falan baya sormuşlardı garipsedim bende açıkcası
tahamommy allyslife sende bulursan eğer banada paslarsan sevinirim 😌 devlette her seferinee farklı doktor oluyor hepsine ayrı ayrı anlatmak yorucu 🤭
yaseminbabyy leefamily evet Hamile kaldığınızdan bu yana 3 kere falan sağlık ocağına izleme gidiyorsunuz yani ben yarın3. Ve son izlemime gideceğim farklı şehirlerde değişiklik gösterir mi bilemem. Tansiyonun falan ölçülüyor bebeğin haftasını falan söylüyorsun. Bize hastaneden dediler evlere de ziyarete geliyoruz eğer annelerimiz de isterse demişti.
Melike3506 leefamily evet arandım sağlık ocağında gebelik izlenimi yapılıp yapılmadığını sordu hangi hastanede doğum yapacağımı ve gebe okuluna gidip gitmediğimi sordular
duygu_burak flover0 Evet içeri girmiyorlar . Benim ebem normal doğum hakkında bilgi verdi yanında kitapçıkta getirmişti hatta . Egzersizler , gebe okulları 35. Haftadan sonra neler yapabileceğini, emzirme hakkında vs baya bilgilendirmişti.
ikiemanetinannesi leefamily aradılar canım ayda bir de arıyorlar. Nasıl durumunuz vs diye bebeği soruyorlar gittiğiniz hastaneden memnun musunuz diyolar gebe okuluna katıldınız mı katılmadıysanız bekleriz diyolar. Bide benim şekerim var o yüzden de aranıyorum ama bi önceki yaşadığım yerde ne sağlık ocağı neilçe sağlık aramadı. Şimdi kocaelindeyim . Çok memnunum bu durumdan ilgili olmaları güzel
bsrelif Geçen gün beni de aradılar gebe okuluna gittiniz mi hangi hastanede doğum yapacaksınız sağlık ocağınız sizi takip ediyo mu diye sorular sordular sabit hattan arandım ben ama