leefamily Bugün bir cep numarasından arandım, yaşadığım semtin ilçe sağlık birimiymiş. Takiplere gidiyor muyum, hangi hastanede doğum yapacağımı falan sordu. Özel hastane diye belirttim adını falan sordular. Garipsedim açıkcası.
pnarbyrk leefamily beni aramadılar ama burda sanki böyle bir post okumuştum. Evine bakmaya falan gelmişler hatta. Bende garipsemiştim. Daha önceleri böyle bir uygulama yoktu
cuteregina leefamily ben gebe kalmadan önce aramışlardı beni çok fazla detaylı sorular sormuşlardı gebe kaldığımı daha bildirmedi belki yine ararlar
tahamommy leefamily bende arandım aşı yaptırmadığım için, arkadaşımda aranmış sizinle aynı soruları sormuşlar ona da herkesi aramıyorlar sanırım
leefamily kubraaaatt olabilir belki de . Asm den aranmaya alıştım da, ilçe sağlık olunca garipsedim sanırım.
kubraaaatt leefamily bana da aynı soruları sordular bir de gebe okuluna gidip gitmediğimi gittiğimi söylediğimde de evde tekrar ziyaret ister misiniz sizi doğum hakkında bilgilendirmek için dediler gebe okuluna gittiğim için ekstra gelmelerini istemedim
allyslife tahamommy canım aşı yaptırmadığını görünce bir sormak istedim hangi şehirde hangi çocuk doktoruna takiplisin peki? Ben de aşı yaptırmamayı düşünüyorum doktor arayışındayım
tahamommy allyslife istanbul başakşehirdeyim canım, devlette çoğunlukla gittim bişey demiyorlar, imzalarımı vs verdim il sağlığa aradılar zaten nedenini sordular öyle anlattım
_Umayinannesi leefamily benide aradılar. Sağlık bakanlığınin uygulaması varmış onu anlattı.ücretsiz gebe okulları olduğunu falan.
leefamily _Umayinannesi keşke bana da böyle bir uygulama olduğunu anlatsalar ya 😂 direk sorguya alındım 😅😅
sadece1selda @leefamily beni de üç defa felan aradılar sanırım en son gecen hafta aradılar artık son kez arıyoruz doğumun yaklaşmış felan dediler iyi dileklerde bulunup kapattık
allyslife tahamommy Ümraniye’ye Mustafa Aydın var bilginiz olsunn, müthiş bir doktor ama ben de Küçükçekmece’deyim, daha yakında doktor arıyordum. Çok teşekkür ederim
flover0 leefamily benide aradılar bugün kaç haftalık sağlık ocağına kontrole gidiyor musunuz gebe okulumuz var bilgi almak ister misiniz hangi hastanede doğum yapacaksınız diye ilk gebelik olunca evlere gelip bilgide verebiliyoruz sorucağınız sorular varsa cevaplıyoruz diye