lavinyaa_ Meleklerim5 ben her ay düzenli Tsh için kan tahlili veriyorum bu ay çok düzenli içememiştim tiroid ilacını hemen 2 70 olmuş mesela tekrar düzenli almaya başladım doktorum kızdı
Meleklerim5 lavinyaa_ aksatmayın çok önemliymiş troid. Ben düzenli kullanıyorum da sadece değere baktırmadım tekrar işte 50 lik kullanmaya başladım ama kontrol ettirmedim bidaha pazartesi bi baktıracağım inşallah düzgündür
lavinyaa_ Meleklerim5 düzenli kullandıysanız sorun yoktur normale dönmüştür değeriniz düşse de aynı dozdan devam ettirdi zaten beni doktorum
Meleklerim5 lavinyaa_ ay inşallah ya yarın baktıracağım inşallah düşmüştür strest yaptığıma değmedi derim inşallah 🙏
Seraymesut hayat2 benimde sürekli yüksek ama oğlumda normal çıktı siz düzenli olarak ilacınızı içerseniz hiç bir sorun olmaz ileride baktirirsiniz bebeginize
seheryesil Benim hamileliğimin ilk zamanlarında 7haftalıkken 3.75 cıktı ama ilaç vermedi sonra bidaha 27.haftada verdim 2.65 cıktı yinede vermedi yuksek görmedi
aframoms13 seheryesil benimde suan 3,53 6. Haftadaym kendi doktorum da perinatoloji doktoru da baktı degerlerime bişi demedi demekki diğer test sonucları da önemli veya yaş kilo ya da mı bakıyorlar bilemedim