hayat2 Kızlar gebelikte Trioid hormonu yüksek çıkanların bebeğinde topuk kanında tirioid sıkıntısı çıkma durumu oluyor mu acaba
aslhnkrts9 hayat2 benim ilk 3 ay troidm yüksekti ilaçta vermediler . Kızımın topuk kanında bi sorun çıkmadı
_rahime_ hayat2 çıkma ihtimali oluyor ama bnm kızımda olmadı bnmki baya yüksekti hatta 125lik kullanıyordum
June6 hayat2 benim ilk gebeliğimde çıktı normalde yoktu topuk kanında çıkmadı ama 3 aylıkken çocuk doktoru bıngıldaktan bi tiroid bakalım dedi o zamandan beri tiroid hastası 3.5 yaşında şuan artık gebelik tiroidinden mi geçti yoksa şans mı bilemiyorum
dilosunuz hayat2 kızımda çıkmıştı hamilelikte ama topuk kanında çıkmadı ilaç kullanmıştım bunda nolcak bakalım yine ilaç kullanıyorum
merv__1 Topuk kanında zaten bakılıyor da ben gene de bi iki defa daha sonradan baktırmıştım troid değerine
busyldrmtncr aslhnkrts9 ben 50 mg ilaç kullanmaya başladım. Bebek için zararlı dediler ama sizde problem olmadı mı
merv__1 hayat2 evet kullandım bebeğe bir zararı yok ilacın sadece bende tsh yüksek çıkınca ben bebekte de olucak mı diye baktırmıştım bizzat sonrasında
annecee35 Benim de değerim yüksekti 24. Haftada yükseldi ama yüksek sınıra yakındı referans değeri içinde olmasına rağmen ilaç verdi gebelikte zararlıymış yüksek olması
ilminur annecee35 merhaba yeni gordum mesajınızı kaçtı acaba tiroid değeriniz benimde biraz sınıra yakın çıkmış da
lavinyaa_ annecee35 benimde hamile olduğumu öğrendiğimde 4 çıkmıştı euthyrox 50 mg kullanıyorum 2 aydır son kontrolüm de 1 e düşmüştü fakat doktorum dozu düşürmedi bundan devam dedi, siz ilaç kullanıyor musunuz
annecee35 lavinyaa_ ben de aynı ilacın 75 liğini kullanıyorum bir aydır kullanıyorum 25.haftamda başlamıştım hala devam ediyorum
Meleklerim5 lavinyaa_ benimde 6 haftalıkken 4.70 di 50 lik kullanıyorum şuan 20 haftalığım ama hiç kan verip kontrol ettirmedim sizin dalgalanma oldu mu yoksa ilaca başladığınızdan beri 2.5 altında mı aynı dozla devammı
lavinyaa_ Meleklerim5 ben her ay düzenli Tsh için kan tahlili veriyorum bu ay çok düzenli içememiştim tiroid ilacını hemen 2 70 olmuş mesela tekrar düzenli almaya başladım doktorum kızdı