iremolmez Merhaba kısa bir süredir hamilelik deniyoruz normalde bugün reglimin başlaması gerekiyor 1-2 gündür de biraz sancım var ama henüz olmadım testim de böyle çıktı yalancı pozitif midir bilenler cevaplayabilir mi
bebeybi iremolmez testin markası artı med mi eğer değilse pozitif görünüyor hayırlı olsun birkaç gün sonra testi tekrarlayın ve doktora gidip kan verin. Artı med yüzünden birkaç kere yalancı pozitife sevindim de😕
beybimom_ iremolmez hayırlıı olsunnn🌸 hayır erken gebelikte bu kadar net çıkmıyor üç dört haftalık bence hemen kan verin belli olur sağlıkla gelsin ♥️
beyzakumsal09 beybimom_ Benimkine de bakar mısınız erken gebelik testi olanı dün yaptım böyle çıktı normal gebelik testini 10 dakika önce yaptım 4 haftalık yazıyor int ama 4 hafta göre mi acaba bu kırmızılıklar ya 😂 kızımın okul sebebiyle gidemedim kan vermeye yarın gideceğim merak ediyorum
beybimom_ beyzakumsal09 ay maşallah sizinki gayet net çıkmış yükleyebilsem kendi görselimi göstereceğim benimki biraz silikti aynı gün kan verdim betam 192 çıktı sizin bebiş daha büyük galiba sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
beyzakumsal09 beybimom_ int hespalamasında 4 hafta 3 günlük çıkıyor ama haftasına göre bana çok kırmızı geldi
allyslife beyzakumsal09 ay hiç böyle şeylere takılma, haftaya göre değil betanın yükselişine göre kırmızılık koyulaşıyor, betam güzel artmış ki koyulaşmış öyle düşün😍
beybimom_ beyzakumsal09 eğer üstüne adet görme dedikleri olmadıysa 4 haftalık filan benim de haftasına göre uyumluydu ama ilk gittiğimde 5 haftalık olduğu için beybiyi görememiştik keseyi görmüştük ben doktora gitmek için beklemiştim biraz bir hafta sonra gittiğimde beybiyi de gördüm kalp atışını da allah isteyen herkese nasip etsin 🌸
beyzakumsal09 allyslife teşekkür ederimmm kan veremedim henüz ama yarın vereceğim 🥹 bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum