aslmoms 🥰 bugün gittim kadın doğuma, nst ye girdim ilk defa bebeğin hareketleri iyi çıktı, doktorda bebeğin ultrasonla baktı iyi gördüm dedi bi sıkıntı yok dedi ama kan değerlerimi riskli gördü, senin riskli gebelik peritonolojiye git, afp çok yüksek, karaciğer alt ast de çok yüksek bakılsın dedi. kağıt verdi bana hemen Peritonolojiye gittim orda da bakıldım bebeğin her şeyine detaylı bakıldı, doktor gayet iyi olduğunu söyledi. kilosuda 31+5 im 2200 çıktı. gelişimi iyi dedi. sende rahat ol bebeğin sağlıklı korkma dedi:)) ama tabii hareket hissetmezsen hemen gel dedi.. kan değerlerim içinde vitamin ilsç vs kullanma dedi. (sadece kaşıntı için ilaç içicem omu içebilirsin dedi) haftada bir kan vermen lazım takip edelim dedi.doğuma kadar böyle devam edecekmiş, bi de kolestaz tanısı koydu bana, (( safra asidim iyi olmasına rağmen)) bana randevuda oluşturdu haftaya gidicem. kanım alınacak tekrar..:) saat 11.00 de de karaciğer Ultrasonum vardı oraya gittim devlet hastanesine, onda da hiç bi sıkıntı çıkmadı çok şükür.. hafyaya gastroenteroloji doktorum çağırmıştı karaciğer ultrason sonuçlarım oraya göstercem orda da kan vercem öyle demişti, ertesi günde peritonolojiye gitcem randevu oluşturdu. yani doğuma kadar böyle sürekli hastaneye gitcem sanırımm, neyseki az kaldı ☺️☺️🌸 inşallah sağ salim kavuşurum. 🩵