kadertuna0 behiyearslan canım yumurta hergün 2 tane, günde 1 muz, helva, kaşar peynir bunlar direk bebişe gidiyor 🙈
minikanne123_ askbaby_ 37+1 haftalık 2600 grm bende gebelik kolestazı vardı erken doğum olmuştu ama çok şükür bir sorun olmadı
minikanne123_ mavisanne0 benimde normalde 29+2 doktor ölçümünde 28+0 ama son adet tarihine göre ilerliyor sonuç nst de sormuştum sonnadet tarihine göre dedi
pnreldmr Benim tam günüm 28+0 oldum kontrolle gittim 1100 dedi hersey tam dürtüyor ilk hamileliğim 35+1 doğum yaptım . 1800 doğru küvezde kaldı tansiyon hastasıydım bundada çıktı inşallah günü güne gelir 🌸🩷❤️
nrhyt2 Alparslanmomm 34+6 günlük de gittim 2485 kg dedi doktor,internete baktığımızda normal görünüyor bu değer ama doktorum beğenmedi kilo alacaksın diye yemiyor musun dedi belkide senin dediğin gibi ultrason da yanilma payını düşünerek söyledi bilemiyorum
QueenJ Aysetuzlu busek0987 Bebeğim oksiput posterior pozisyondaydı. Kilolu olduğu için yüzünü çeviremedi, doğum başladı sancılarla da dönmedi açıklık da ilerlemedi.
Srfblt askbaby_ 36+5 te doğum yaptım 2850 ydi kızımın kilosu. Küveze girdi ama erken doğduğu için değildi sebebi
Rmeysa_01 askbaby_ 40+0da 2900 kilo doğdu zayıf olmasına rağmen çok zor doğurdum ilk 5 dakika ağlamadı çok yorgun düşmüştü ama çok şükür küveze gerek kalmadı Şimdi ise 2 aylık 🥰 Sağlıkla al kucağına inşallah
umransag Rmeysa_01 bacım geçmiş olsun benim bebeğim de zayıftı 2400 doğdu ama 11 saat sancı çektim çabaladım çok zordu ben de zorlandım doğum anında bebeğim kafasında hafif esik şekilde çıktı sonradan düzeldi ☺️
acelyamm amacgurbetmucizemiz 30. Haftaya kadar ayda 1. 30 haftadan sonra 2 haftada bir. 36 dan sonra haftada bir