beybimom_ eminekyr neden kan vermiyosun ki bu bebek süreci yani tabiki şüphelendiğinde kan vereceksin böyle varsa da yoksa da boşu boşuna ümitleniyosun çıkmazsa daha çok üzüleceksin her gün test yapmakla olucak iş değil
eminekyr beybimom_ ya öylede bi süreçten geçtim çok kanım gitti gerçekten ve şuan varsa bile çok yeni çıkmaz diye düşündüğümden ama vereceğim en kısa zamanda
eminekyr kbryzb demirrleydi_ marlam beybimom_ Sehho sibelipek3101 Selim_Alparslan Havin49_ aysima56 ebrudefnee DenizAda_ allyslife feyzaciim Kızlar bugün sabahki bakın bakalım içini açmadım
eminekyr marlam gideceğim yakın zamanda doktoruma ücretsiz kontrolüm var onun günü geçmeden gitmeyi planlıyorum
beybimom_ eminekyr kanda çıkmamasının yeniyle alakası yok döllenme olduktan sonra beta yükselmeye başlıyor bu da yaklaşık on gün iki haftalık bi gebelik oluyor oda kanda çıkıyor
eminekyr beybimom_ tamam veririm o zaman ya bi ebe arkadaşım var testin kendi çizgisi o diyor ben daha önce negatiflerde hiç böyle çizgi çıkmadı o kafamı karıştırıyor o yüzden bekliyorum
eminekyr eslem2121 vereceğim de sence bu testin kendi çizgisi mi ben bu fotoğrafları ilk dakikalarda çekiyorum
eslem2121 eminekyr var cnm ya ben görüyorum kendi çizgisi bu kadar net olamaz yada daha soluk ve ilk dakika da çıkmaz
eminekyr kbryzb freely marka bu yalançı pozitif vermiyo diye biliyorum ki ebe arkadaşımda markası iyi dedi fakat bu soluk çizgileri kabul etmiyor 😄
eminekyr kbryzb regli belirtilerim devam ediyor kasık bel ağrısı ama bu belirtileri kist olduğunda da oluyormuş bundan hariç göğüslerimin ucu sızlıyor bunun kist ile alakası yokmuş ve içimde o his var bilmiyorum belki çok istediğimden
eminekyr eslem2121 bende diyorum ama ebe arkadaş her zaman o çizgi var senin idrarıhda beta varsa renkleniyo bu renkli değil diyor yani insanlara inandırmak çok zor
demirrleydi_ eminekyr gittikçe koyulaşma olmuş bence içinin rahat etmesi için kan ver bazen doktorlar bebeği kist olarak görebiliyor küçük olunca