eminekyr Selim_Alparslan ya sen bana sor umarım vardır ona çok ihtiyaçım var eşim iyi biri ilişkimiz çok güzel bir çocuğumuz olsun istiyoruz artık onu bekliyoruz yıllardır 🥹☹️
eminekyr aysima56 valla ben günümden önce oldum bu ay 4 gün önce hatta yerleşme sandık testlerim negatifti efekti çekiyodum da öyle görüyorum zar zor bu kez ne ilaç ne bişi gün takibi yapacağım
Selim_Alparslan eminekyr Geciktiriyorsa guzellestiriyordur kuzum bol dua ve sabır Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah 🤩
eminekyr Selim_Alparslan allahım amin isteyen bekleyen hastane kapılarında ben gibi bir umut dolaşan herkese versin
eminekyr Havin49_ evet o ihtimalde var ama adetin ikinci günü 0.5 çıktı kimyasal olsa değer 5-6 ya da 4 çıkardı
Havin49_ eminekyr test markaları aynı mı yoksa ayrı ayrı mı belki üstüne görme yaşıyorsunuzdur bilemiyorum herşey gönlünüzce olsun
eminekyr kbryzb demirrleydi_ marlam beybimom_ Sehho sibelipek3101 Selim_Alparslan Havin49_ aysima56 ebrudefnee DenizAda_ allyslife feyzaciim Kızlar bugün sabahki bakın bakalım içini açmadım
demirrleydi_ eminekyr gittikçe koyulaşma olmuş bence içinin rahat etmesi için kan ver bazen doktorlar bebeği kist olarak görebiliyor küçük olunca
Sehho eminekyr bende gördüm çizgileri, hayret bişey ya ama rabbim ol derse olur tıbben bizim duyduğumuz öğrendiğimiz mantıkta olamaz diyoruz ama Allah nasip ettikten sonra 🍀
eminekyr Sehho ya böyle durumları yaşayan çok insan var , rabbim nasip etsin dediğiniz gibi umarım da vardır inşallah 🥹🤲