rumeysa_ttkrky16 gizarden haftamız aynı bende 36 da gittim en son 2.990 dedi Cuma gidicem bende acilden giriş yapicam randevu bulamıyorum
clementine16 cuteregina ayy o zamanlar 0.8 mm olduğu günü hatırlıyorum cetvelle fotoğrafını çekmiştik şu kadarcık diye🙈
mrs_yldrm tdrmss 23+3te 571 gram clementine16 merhaba bizde bugün girdik detaylıya böbrek genişlemesi sınırda dedi varmı bir bilgini acaba
beautiful_ clementine16 Evet 7 Ağustos Bizim de kızım bekler mi o günü bilemiyorum ama belki abisi gibi 38.haftada gelir 🤭
cuteregina clementine16 yaaa 🥹 ben her ay ultrason fotoğrafı aldığımda yanına ona benzeyen küçük bir şey koyuyorum mesela bu ay pirinç de yanına pirinç koyup fotoğraf çekiyorum bunların hep ciktisini alıp ileride çocuğuma bir albüm yapacağım
Zeyneplemutluluk gizemturgutt doktor haftasıyla uyumlu mu dedi yoksa ilerden mi geliyor dedi kilo bakımından birde cinsiyeti nedir
clementine16 cuteregina çok tatlı bi fikir benim bu hafta su kabağı diyor nereden nereye vakit hızlı geçiyor keyfini çıkarın çok tatlı bi anı olur💖