nilikon hamileliğimin 10. Haftasından itibaren spiral kaynaklı kanamalarım başladı bu zamana kadarda kanlı akıntı kahverengi akıntı şeklinde sürdürdü kendini doktorlar olabileceğini söylediler bunda bir sıkıntı görmediler. 29. Haftada yoğun bir kanama ve sancı yaşayınca doktora başvurdum nstde düzensiz sancılarım çıktı açılma muayenesi yaptılar şükür açılmam yoktu bi süre müşade altında tuttular kanamamı kontrol ettiler nst ve kanamam normale dönünce evime geldim önümüzdeki 1 ay boyunca dikkat etmem gerekiyor erken doğum riskim var haftalık kontrollere gidiyorum şükür bebeğim iyi,her kontrolümde nstde düzensiz sancılarım çıkıyor ama doğum sancısı denilebilecek yoğunlukta değil dinlendikçe iyiyim doktorum ne kadar tutabilirsek içinde bizim için o kadar kardır gelişimi daha iyi olur diyor bakalım başka çocuğumda var 2 yaşına giricek 1 ay sonra kayınvalidemlere yerleştim bi süre burda kalıcam onlar oğlumla ilgilenicekler ☺️ bu arada her spirali olan bunları yaşıyor mu bilmiyorum ama spiralli hamilelik beni çok zorladı