nilikon yaklaşık 1,5 yıldır spralle korunuyorum reglm 4 gün gecikti kahverengi akıntım ,mide bulantım bel ağrım kasık ağrım var test yaptım negatif çıktı hamilelik olabilir mi ?
nurellaaa__ nilikon kuzenim spiral ile hamile kaldı ama eğer senin negatif çıktıysa yok demek kendini strese sokup adet sürecini daha da geçiktirirsin
Havin49_ nilikon benim doktorum yüzde yüz koruması tok ayroyeten eşim de korunsun demişti ben spirali taktırmadım korktum sadece eşim korunuyır
nilikon sevimlipandahii bana doktorum en güvenilir yöntem demişti ek korunmaya ihtiyaç duyma dedi bende baya rahattım açıkçası ve ilk defa böyle oldu
sevimlipandahii nilikon bi kan ver istersen çünkü ben gecikme yaşadığım zaman hamile olmadığımdan emin olduğumda 1 gün sonrasında hemen adet oluyorum Kessinlikle stres daha da uzatır stres yapma
Rabiaayb Stres yapmayın benim de spiral varken 4-5 gün geciktiği oluyordu arada bir ama çok şükür spiral varken hamile kalmadım
nilikon  bugün regl gecikeli 6 gün oldu test yaptım ama geç döllenme olabilir mi emin olamadım hastabeye de henüz gidemedim