cuteregina Merhaba hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Evet çok düşük ihtimal ama bebiş gerçekten gelmek istemiş demek ki🤗
Ben de 32 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim 5-6 aydır korunmayı bırakmıştık evimiz arabamız var eşimin işi düzgün ben işten çıktım dinleniyorum maddi sıkıntımız yok yani çocuk için düşününce herşey olabildiğince ideal ama yine de hamileliğimi öğrendiğimde, planlı olmasına ve istememe rağmen dünyam bitti gibi geldi hamileliğimin ilk haftalarında kendime gelemedim sorumluluk çok ağır geldi psikolog çok normal olduğunu bebek doğunca bile herkeste anneliğin hop diye otomatik yüklenmeyebileceğini zamanla bağla oturduğundan bahsetti, evet eski hayatımıza veda ediyoruz tabi ki de bir yas burukluk olacak kesinlikle kötü ve suçlu hissetmeyin bence 💞 ancak hayatın olağan akışında olan bir şey, çocuğumuz da max bir kaç sene bize bağımlı okula başlayınca kendimize de vakit ayırmaya başlıyoruz hele bir yaştan sonra anne babanın yüzüne bakmaz oluyorlar, bütün hayatımdaki yıllar içinde birkaç yıl çocukla geçse ne olur, herkes öyle böyle bir şekilde kotarıyor diye diye düşüncelerle (saçma da olabilir ama😅) yavaş yavaş alıştım zamanla inşallah sizin için de süreçler çok kolaylıkla ve güzellikle geçer 🙏