ikincim253 annekiz6141 normalde 17. hafta net diyorlar ama demek ki haftalarda da karışıklık olabiliyor
melikemm2708 ikincim253 bilgim yok ama bana erkek gibi geldi valla 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
melisasak35 Raana 14 te 17de 20 de kız dediler 20+5 te erkek oldugunu öğrendim detaylıda 21 haftalıkken tekrar gittim busfer kesin erkek dediler pipiyi gördük
Raana melisasak35 yaa,benim de ikiz gebelik 11.haftada ikisine de kız dediler,bir umut birinde yanılır mi acaba diyorum. Bir kızım var
esranurmom Raana tek yumurta ise değişmez ama çift yumurta ise biri kız biri erkek olabilir ayrıca 11 hafta yanılma payı çok yüksek bir hafta
melisasak35 Raana çift yumurtaya tek yumurtaya bakmıyor bana göre 11 hafta çok küçük 12 haftadan sonra cinsiyet oluşmuş oluyo zaten tam anlamıyla 16 18 arasında net öğrenebilirsiniz bence
ms_annisko ikincim253 12. Haftada da bana da erkek denilmişti sonraki kontrolde de aynısını söyledi doktor. Sonra kız diyince ben de detaylı ultrasonu bekledim artık o haftaya kadar hiçbir şey almadım 🫠
akbltsvda melisasak35 kiz bnmde basima gelmesinn bu😂 detayli pipi yok testis yok diyor devlet var diyo
melisasak35 akbltsvda umarım gönlünden ne geçerse o olur ben 5 ay kız bildim pembiş şeyler aldım içimde kaldı :)