ikincim253 15.3 haftalık kızlar , 12.3 de erkek demişti şimdi kız ama gene kesin değil tarzında konuştu gene emin olamıyorum 🥲
melisasak35 ikincim253 5 aya kadar kız dediler detaylıda erkek çıktı bende erkeğe benzettim sağlıkla helsin inşallah
rvsss ikincim253 banada 13 de erkek dediler 16 da kıza benziyor dediler 20 de kesin kız dediler şimdi yanımda uyuyor kızım😁 bu arada ulturason baktım kıza benzettim sizinkini
esranurmom ikincim253 kıza benziyor aynısı başıma geldi 12+2 de erkek tahmini yaptı 16 da kız olduğunu öğrendik 🩷
zekiyeecinarr ikincim253 bana da %99 erkek demişti doktorum. En son gittiğimde kız görüyorum dedi. Haftaya detaylı ultrason randevum var bakalım ne çıkacak ve ultrason fotoğrafımız birbirine çok benziyor 😄
ikincim253 melisasak35 banada bacak arasını gösterdi boştu ama tabi net değil daha erken tartında konuşunca bende ikilemde kaldım
melisasak35 ikincim253 benimde bacak arası boştu bak testis yok dediler beni kız olduguna inandırdılar sonra pipi çıktı meydana şuan kesin erkek😂
akbltsvda melisasak35 kiz bnmde basima gelmesinn bu😂 detayli pipi yok testis yok diyor devlet var diyo
melisasak35 ikincim253 evet belirsizlik merakta bırakıyor cidden kız demişlerdi inanmadım beyaz aldım herseyi iyi oldu 😂
nuraykoksal ikincim253 canım benimde 12 14 haftalar arası kontrolümde kesin erkek dedi ekrandan gösterdi yani o kadar net konuştu sonraki ay kontrolümde doktor baktı ve kız dedi şaşırdım kesin kız dedi dalga geçer gibi kordon dolanmıştır bacak arasından vs dedi hastanemide doktorumuzda değiştirdim bence farklı doktorlara görünmekte fayda var şu an 28+3 ve kız 🫶🏻🩷
ikincim253 annekiz6141 normalde 17. hafta net diyorlar ama demek ki haftalarda da karışıklık olabiliyor