sarilale123 Kızlar bu haftalarda normal mi anlamadım. İlk gebeliğimde böyle değildi gece uykumdan uyandım o derece hareketli, gün içinde de aynısı. Karnım bi o tarafa gidiyor bi diğer tarafa sanki . Ne zaman uyuyo bu çocuk anlamadım 😅
yildiz93 sarilale123 büyüme atağı geçiriyodur bazen oluyor öyle bebeğin çok hareketli olması kas ve kemik gelişiminin iyi ilerlediğine işaret edermiş 🤗
sarilale123 Mira_ll13 kızım olacak,ilk bebeğim erkekti gece hiç böyle olduğumu bilmiyorum. Uyuyamdım resmen gözümü kapatıyorum harektleree geri uyanıyorum 😁
sarilale123 yildiz93 bunu duyduğuma sevindim inanın.hareketsiz olması daha sıkıntı ama buda fazla gibi gelmişti bana 😄
cileklimatcha sarilale123 Aynı durumdayım ilk oğlumda hiç boyle değildi bu sefer kız bebiş ama o kadar hareketli ki bi ara endise edip doktora sormuştum 😂 normal, sağlıklı olduğunu gösterir demisti rahatlamıştım 🫶🏻
yildiz93 sarilale123 şöyle söyleyeyim ben kontrole gittiğimde doktorum bana ilk bebek hareketleri nasıl diye soruyor ve çok hareketli olmasını beliyor gelişimi için. Bunları söylerken de altını şöyle doldurmak isterim 36+4 haftalık hamileyim normalde yeri daraldı hareketleri azaldı diyolar ama benim kızım tam tersi karnımı yırtıp çıkmaya çalışır gibi hareket ediyor o yüzden çok iyi anlıyorum sizi 😄
zehea sarilale123 off ben neler cektim halada aynı 37+5 iz gece sabah 6ya kadar bir saniye mi durmaz yorulmaz ağlıyodum artk sabaha kadar büyünce daha zor olucak sizin için
sarilale123 zehea yaaa 🙄doktor zaten bu çok hareketli bir bebek demişti ama o zaman böyle geceleride çok hareketli değildi. Şimdi gece gündüz sürekli yer değiştiriyor sanki , rahatsızda oluyorum yattığım tarafıma doğru vurursa
twobabymomm sarilale123 benim kızımda çok akilliydi gece oynandığını hiç hatırlamıyorum. Ama oğlum gece gündüz oynuyor maşallah diyim kilolu olduğum halde baya bı hissediyorum bizde 28+2 yüz🫶
sarilale123 twobabymomm aa birgün var aramızda 😁 bende kiloluyum ver karnım onun hareketine göre şekil alıyor artık ve gece gerçekten rahatsız oluyorum, nasıl uyuyabiliyorsunuz peki
sarilale123 twobabymomm gece 2 3 defa kalkıyordum resmen yeni doğum yapmış biri gibi sürekli uyandım 🤣