tahamommy asyaa1234 kız daha zor diye duymuştum ama bu bünyeden bünyeye değişiyor, benim oğlum oldu mük bir hamilelik geçirdim öyle 10 hamilelik yaşarım yani 😂
daisymom_99 asyaa1234 Hiç bilmiyorum 3. Kızım olacak ama 3üde birbirinden farklıydııı en zoruda bu 3. Olan oldu.. erkek gebeliğini hiç tatmadım 1 hakkım daha var onda tadarım inşallah 🤭🙏🏻🥺💜
happyela asyaa1234 Kızı olan bütün arkadaşlarım çok zor geçtiğini söylüyor. Oğlum da çok kolay hamilelik geçirdim bende. Aşırı yoğun bir işte çalışmama rağmen hiç bitmezdi enerjim.
asyaa1234 tahamommy bende kızım için aynı şeyi soylerim ama şimdi hamileyim çok zor geciyo hep kusuyorum kızımda çok rahattım
orhismommmmmm daisymom_99 neden 1 hakkın daha var Askom😂💗😂 bu arada bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz erkek sonuncu inşallah Rabbim sana nasip eder
asyaa1234 daisymom_99 öncelikle rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim kzimda hamileliğim çok rahattı şimdi 10 haftalık hamileyim çok kusuyorum hep halsizim
daisymom_99 orhismommmmmm ayy inşallah bacım aminn çok heves ediyorum yaa ama Allahım her şeyin hayırlısını versin 🙏🏻💜 sezeryan ya benimki 4e kadar doğum oluyormuş sonrası riskliymiş bende zaten 4.ye bile şuan cesaretim yokta zaman geçince unutuluyor belki düşünürüm o zaman yaşımda erken zaten daha 😅🤗
asyaa1234 happyela ben kızıma hamileyken çok rahattım hiç kusmadim bile 10 haftalık hamileyim hergin kusuyorum cinsiyeti ne acaba
asyaa1234 D_erin1 ben kızıma hamileyken çok rahattım hiç kusmadim şimdi hamileyim çok zor geciyo hep kusuyorum cinsiyeti belli degil
happyela asyaa1234 Ay bilemem ki canım bünye meselesi aslında hayırla sağlıkla gönlündeki nasip olsun 🥰
daisymom_99 asyaa1234 Amin teşekkür ederim 🌸 benim de iki kızımda çok rahattım bu hamileliğimde 28 haftaya kadar istifra ettim kilo verdim zor geçti hepsi bir olmuyor ama hayırlısı olsun hakkında💜🙏🏻
eslem2121 asyaa1234 her hamilelik bir xeğilim cnm cinsiyetle de alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
valeriaa_ asyaa1234 2 oğlum 1 kızım var ,erkek hamileliklerim güzel geçti ama kızımda bittim ,aşırı zordu. Ananemin bi lafı var ,kız yükü tuz yükü derdi. Gerçekten öyle
asyaa1234 valeriaa_ ben kızıma hamileyken çok rahattım şimdi hamileyim çok zor geciyo her gün kusuyorum cinsiyeti belli deyil ama bende kız çocuk hamileliği çok kolaydi
tahamommy asyaa1234 işte cinsiyet ile alakası yok böyle şeylerin, tamamen hormonel ve yaş ile alakalı, hormonlarımız sürekli değişiyor