Havin49_ Cansu424 ilk oğlum da temmuzda doğurdum allahım çok kötüydü ya terlemesi ayrı bebek te sende nefes alamıyordum allahtan ikinciyi kılın doğurdum 😀
Cansu424 Havin49_ ben bugün bile cok zor nefes aldım temmuzu hic dusunemiyorum allahım 💃 ben kendim kış bebesiyim mis gibi bence kış bebesi . Emzirirkende yaz cok zor sutler akıyor terliyosun cocuk ustune yapisiyor kisin cicek gibi bence 🫠
Cansu424 beyzaygun ah ah siz bide agustosun o sicagini da yasayacaksiniz Ağustos komple cehennem sıcağı tövbe estafurullah 🙈 Allah sagsalim kolaylikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲🏻
Cansu424 valeriaa_ vallahi bebeklikte ettigim butun sikayetleri geri aldım okul baslayınca ödevler sorumluluklar hele öğle arası olan bir okul cok cok zor kırkkere yukarı inip çıkıyorum ev yakın olmasına rağmen pert bende iki 3 tane olaymış hepsi yollarda ziyan olurmus 🤣 doğurcaksanız okula karışmadan bitirin doğum işini 🙈
valeriaa_ Cansu424 aynen haklısınız ,okul meselesi zor valla Benm de 2 tane okula giden çocuğum var 🥲
tahamommy Cansu424 geçen sene eylül 23 te doğurdum, yani son 3 ay o kavurucu sıcakları karnım burnumda çektim, abartmıyorum günde 3 kez duşa giriyodum, salonda sadece klima altında yaşabiliyodum 😅😅
Cansu424 tahamommy siz bide agustosu cekmissiniz ki eylulde cok sicak oluyor halime sukur edeyim bari 🤣 ya okul olmasa hic sorun degil aslında acariz klimayi gerekmedikce cıkmayız milli egitim sagolsun 26 haziranda kapanacak okullar mecbur cikacagiz 🫠
beyzaygun Cansu424 ay evet Temmuzda da hamileydim berbat bir şeydi ağustosu düşünemiyorum klimanın altından kalkamam herhalde klimayı 18’e getiriyordum hala yetmiyordu bana po atıyordum
tahamommy Cansu424 ay evet valla temmuzda ağustosta evden çıkılcak gibi değil, hele geceden hiç bahsetmek istemiyorum 😂
Cansu424 nilaydax hamile pro max onlar daha kotusude eylulde dogurmak heralde eylulde sıcak oluyor 🤣🤣
seher_38 Bende temmuz sonu inşallah kolay geçer birde konudan bağımsız biz çocuklara ne giydircez yaz ortasında ne Alicaksiniz . Bir kızım var kış çocuğuydu lat kat giydirdik yaz çocuklarına nasıl kıyafetler alcaz
Cansu424 seher_38 benim kız mayısta doğmuştu ama sıcaklar oldu 15 günlükken e bebekten böyle delikli yeni doğan takımları ve tulumları almıştık gene onlardan alacağım minik minik delikleri var çok rahat etmiştim ilk bebeğimde
semahayall Cansu424 ilk çocuğumu 27 temmuzda doğurdum , anlatılmaz yaşanır diyorum sadece , o sebeple hamilelik planlaya kim varsa diyorum ki yaza denk getirmeyin
Cansu424 semahayall denedik ama bebek hanım boyle bir tarihte gelmeyi uygun buldu🤣 aman analarına kolaylık yaparlar 🫠
beautiful_ Cansu424 temmuz sonu Ağustos başı gözüküyor benimde elbise giyiyorum inşaAllah öyle de zorlamaz kızım beni
Cansu424 beautiful_ ben de elbise arıyorum bulamıyorum askılı giyen biri değilim kapalı da değilim orta giyim bulmak çok zor🤦🏼♀️
gizemli00 Cansu424 bende 27+4 günlüğüm temmuzun ortası gibi 23 lerde filan görünüyor ama doktorum daha net bişey demedi
Cansu424 gizemli00 benim de aslında 30 Temmuz gözüküyordu uygulamalarda ama planlı sezaryen olacak ilk doğumda sezaryendi 10 gun erken olur herhalde diye düşünüyorum